ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Άργος: Νέα υποψήφια με την "Πρωτοβουλία" η Παναγιώτα (Πένυ) Μαυρόγιαννη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Η Παναγιώτα (Πένυ) Μαυρόγιαννη του Χρήστου και της Ιωάννας, είναι μόνιμος κάτοικος Άργους. Σπούδασε Λογιστική στη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του ΤΕΙ Πατρών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο Δημόσια Διοίκηση - Master in Public Administration - της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Έχει εργασθεί ως συμβασιούχος σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και σήμερα είναι ιδιωτική υπάλληλος στις Μυκήνες του Δήμου Αργούς Μυκηνών.

Τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά σε δράσεις τοπικού συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών που αφορούν την ενημέρωση για την αξία της προσφοράς αίματος και του μυελού των οστών καθώς και την διοργάνωση αιμοδοσιών.

Πήρε την Πρωτοβουλία να συμμετάσχει για πρώτη φορά στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θεωρεί πως ο Δήμος είναι ο βασικός πυλώνας του Κοινωνικού Κράτους και οφείλει να σχεδιάζει πολιτικές για όλους και κυρίως για τα άτομα με ιδιαιτερότητες.

Οραματίζεται έναν Δήμο που θα εστιάσει στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή στοχευμένων παρεμβάσεων που αφορούν την Προσβασιμότητα και την Συμπερίληψη των ατόμων με ιδιαιτερότητες , προσβασιμότητα ΠΑΝΤΟΥ και ισότιμη συμμετοχή τους σε ΟΛΕΣ τις πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ