ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Καρχαρίας στο Κιβέρι: Τι ακριβώς έγινε στην δημοφιλή παραλία της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | | |
Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Αυγούστου στην παραλία του Κιβερίου στην Αργολίδα, από την πληροφορία πως εθεάθη καρχαρίας.


Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Ναυπλίου με το οποίο επικοινωνήσαμε, τον καρχαρία τον είδε ερασιτέχνης ψαράς που ψάρευε από την προκυμαία.

Άμεσα ενημέρωσε τον ναυαγοσώστη ο οποίος ανάρτησε την κίτρινη σημαία στον πύργο του και έδωσε εντολή να βγουν όλοι από την θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, όπου με το διασωστικό σκάφος του ναυαγοσώστη έκαναν εκτεταμένες αναζητήσεις στην θαλάσσια περιοχή χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Είναι γεγονός πως η πληροφορία και μόνο για ύπαρξη καρχαρία προκαλεί δικαιολογημένα τρόμο, σε συνδυασμό μάλιστα πως μόλις την προηγούμενη μέρα ερασιτέχνης ψαράς βιντεοσκόπησε έναν μικρό σε μέγεθος καρχαρία κοντά στις πηγές του Αναβάλου, εκτόξευσε την ανησυχία στα ύψη.

Χωρίς να θέλουμε να προκαλέσουμε πανικό, καλό θα ήταν όλοι να έχουμε τεταμένη την προσοχή μας και να ενημερώσουμε άμεσα τις αρχές αν κάτι αντιληφθούμε. Είναι αυτονόητο επίσης πως δεν θα πρέπει να απομακρυνόμαστε πολύ από την ακτή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ