ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Πολιτική Προστασία Δήμου Ναυπλιέων: Σε κατάσταση συναγερμού η Αργολίδα - Υπάρχει ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. | |
Πολιτική Προστασία
Ο Δήμος Ναυπλιέων και συγκεκριμένα το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προειδοποιεί για σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 ότι ο Νομός Αργολίδας είναι σε κατάσταση συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) καθώς υπάρχει ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς. 

Ο Δήμος και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας είναι σε αυξημένη κατάσταση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση τυχόν πυρκαγιών.

Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. 

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΤΟΥΛΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ