ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αργολίδας: Η ΔΙ.Π.Ε.να δημοσιεύσει όλα τα κενά στα σχολεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:57:00 μ.μ. |
ΑΣΕΑ
Για μια ακόμη φορά η ΔΙ.Π.Ε. Αργολίδας δεν έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της τα λειτουργικά κενά για τους αναπληρωτές με αποτέλεσμα να μη μπορεί κάποιος εκπαιδευτικός να ενημερωθεί επίσημα για τα κενά στο νομό. 

Η συγκεκριμένη τακτική είναι επαναλαμβανόμενη και σαφώς μακριά και έξω από την υποχρέωσή της να ενημερώνει δημόσια τους εκπαιδευτικούς (μέσω της ιστοσελίδας αλλά και στα email των σχολείων) για όλα τα ζητήματα των υπηρεσιακών μεταβολών.

Την ίδια στιγμή κοινοποιούνται αριθμοί κενών ανά ειδικότητα στους προσωπικούς λογαριασμούς στο facebook των λεγόμενων «αιρετών» οι οποίοι μάλιστα ενημερώνουν προσωπικά και επιλεκτικά για τα κενά ανά σχολική μονάδα. Οι τακτικές στο νομό μας δυστυχώς συνεχίζουν και επιβιώνουν και μάλιστα από συνδικαλιστές παρατάξεων που πήραν μέρος στις ηλεκτρονικές εκλογές για να «επανέλθει η δημοκρατία στα Υπηρεσιακά Συμβούλια»!!

Να τη χαίρεται το Υπουργείο Παιδείας την «ηλεκτρονική διακυβέρνηση», την «ψηφιοποίηση» και την «απλοποίηση» των διαδικασιών. Δε μπορούν και δε θέλουν να εξασφαλίσουν ούτε το αυτονόητο, να γνωρίζουν οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες τα κενά στα σχολεία.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

· Να σταματήσουν τα αλισβερίσια των «αιρετών» με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Αργολίδας. Να σταματήσει ο εμπαιγμός των αναπληρωτών.

· Η ΔΙ.Π.Ε. Αργολίδας να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της όλα τα κενά και σε ποια σχολεία βρίσκονται, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι αναπληρωτές.

· Να δοθούν όλα τα πραγματικά κενά για δήλωση στην πρώτη φάση και οι τοποθετήσεις να γίνουν με αντικειμενικά κριτήρια.

· Να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των Συλλόγων Διδασκόντων για διαχωρισμό τμημάτων, να καλυφθούν όλες οι ανάγκες στην παράλληλη στήριξη, να λειτουργήσουν τα ολοήμερα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Καλούμε το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Αργολίδας να συνεδριάσει και να πάρει θέση γι΄ αυτές τις τακτικές, να απαιτήσει να ικανοποιηθούν οι διεκδικήσεις του κλάδου για πλήρη στελέχωση των σχολείων από την 1η Σεπτέμβριου, για μέτρα στήριξης των αναπληρωτών.

Οι εκλεγμένοι στο Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Αργολίδας με την ΑΣΕ:

Αγγελική Εμμανουήλ, emmanouilang@yahoo.gr τηλ.6974302736

Χάρης Μακρής, harismakris88@gmail.com τηλ.6949203465
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ