ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Δυνατή Ερμιονίδα: Ενοχλούνται σφόδρα αυτοί που έχασαν τα μονοπώλια των αναθέσεων από τον Δήμο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. | |
Δυνατή Ερμιονίδα
Τις τελευταίες μέρες οι γνωστοί συκοφάντες του διαδικτύου, επιλεκτικά αναρτούν και διακινούν χρηματικά εντάλματα πληρωμής τριών - τεσσάρων ντόπιων επαγγελματιών, που τυγχάνει να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι με τη «Δυνατή Ερμιονίδα».

Προφανώς, ενεργούν πανικόβλητοι από την ανεπανάληπτη λαοθάλασσα που κατέκλυσε το προαύλιο του ΓΕΛ Κρανιδίου, στην εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας και από την επερχόμενη Μεγάλη Νίκη της παράταξής μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Τα εντάλματα αυτά είναι προηγούμενων ετών, χαμηλών ποσών και αφορούν πληρωμές προμήθειας υλικών ή παροχής υπηρεσιών προς τον Δήμο Ερμιονίδας, οι οποίες απολύτως νόμιμα ανατέθηκαν στους εν λόγω επαγγελματίες την τελευταία τετραετία.

Τέτοιου είδους αναθέσεις προμηθειών και υπηρεσιών έγιναν και θα γίνονται σε όλους ανεξαιρέτως τους ντόπιους επαγγελματίες της Ερμιονίδας, που το επιθυμούν και πληρούν τις απαραίτητες απαιτήσεις που ορίζει ο Νόμος.

Είναι πάγια τακτική της παρούσας Δημοτικής Αρχής οι περισσότεροι ντόπιοι επαγγελματίες να παίρνουν αναθέσεις και να γίνονται προμήθειες από όλους.

Υπάρχουν, λοιπόν, αντίστοιχα χρηματικά εντάλματα πληρωμής προς ντόπιους επαγγελματίες, οι οποίοι σήμερα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι με άλλες δημοτικές παρατάξεις και όχι με την «Δυνατή Ερμιονίδα».

Βέβαια, αυτά ξεχνούν να τα αναρτήσουν στο διαδίκτυο, αυτοί οι άθλιοι λασπολόγοι συκοφάντες.

Και αυτό συμβαίνει, διότι η παρούσα Δημοτική Αρχή, έσπασε τα μονοπώλια των προηγούμενων διοικήσεων και αναθέτει τις προμήθειες και τις υπηρεσίες του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων, ισόποσα σε όλους ανεξαιρέτως τους ντόπιους επαγγελματίες.

Κάτι το οποίο σίγουρα ενοχλεί εκείνους τους επαγγελματίες, που είχαν την αποκλειστικότητα των αναθέσεων υλικών και υπηρεσιών από τον Δήμο Ερμιονίδας άλλες εποχές και σήμερα έχουν ταχθεί απέναντι από την παρούσα Δημοτική Αρχή, αφού θεωρούν ότι έχουν θιγεί τα συμφέροντά τους.

Γραφείο Τύπου
«ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ