ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Άργος: Μήνυση Μαλτέζου για παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
σκουπίδια
Δελτίο τύπου

"Η δημοτική αρχή Καμπόσου, μετρώντας αντίστροφα μέρες εξουσίας, συνεχίζει να μας αποδεικνύει πόσο λίγη αλλά κυρίως πόσο επικίνδυνη για την Δημόσια Υγεία είναι.
 
Τα ξημερώματα, ύστερα από αυτοψία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, Γιάννη Μαλτέζου και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έγιναν μάρτυρες, όταν βοηθητικό όχημα του Δήμου Άργους – Μυκηνών με τρία άτομα προσωπικό εναπόθετε απορρίμματα σε παράνομη ΧΑΔΑ πέριξ της Νέας Κίου.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, όπου κατέγραψε το συμβάν με τον κ. Μαλτέζο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να προχωρούν σε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.
Ο κ. Καμπόσος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πετσέλης, αποδεικνύουν πως αδυνατούν να συμμορφωθούν με τους νόμους του κράτους, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία των πολιτών και αναθέτοντας στους εργαζομένους του δήμου να προβούν σε έκνομες ενέργειες.

Η δημοτική αρχή, έμφορτη των οικονομικών προβλημάτων των οποίων αντιμετωπίζει, αδυνατεί παράλληλα να τακτοποιήσει τις οφειλές της, στον ΦοΔΣΑ. Οφειλές που ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ, κατατάσσοντας τον Δήμο Άργους – Μυκηνών στους μεγαλοοφειλέτες του φορέα.

Παράλληλα ,ας μην ξεχνάμε τις φρούδες υποσχέσεις του απερχόμενου Δημάρχου, για το ‘’μεγάλο έργο’’ της Μονάδας Ενδιάμεσης Διαχείρισης (ή Εργοστάσιο Σκουπιδιών όπως ο ίδιος έλεγε) που αποτελούσε προεκλογική σημαία το 2019 και έκτοτε μας έμειναν μόνο οι φωτογραφίες της θεμελίωσης που έγιναν σε πανηγυρικό κλίμα την προεκλογική εκείνη εποχή.

Που πήγαν άραγε όλα εκείνα τα χρήματα (εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ..) που είχαν διατεθεί για το έργο ;;
Ως ‘’ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ’’ δεσμευόμαστε ότι θα διαφυλάξουμε την Δημόσια Υγεία των δημοτών, θα προασπίσουμε τα συμφέροντα των δημοτικών υπαλλήλων που γίνονται έρμαια της ανευθυνότητας και της ανικανότητας των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Τους κατοίκους της Νέας Κίου, σήμερα 15Αύγουστο του 2023, η απερχόμενη δημοτική αρχή του Δήμου Αργους Μυκηνών δεν τους σεβάστηκε και τους αντιμετώπισε σαν πολίτες 2ης κατηγορίας εναποθέτοντας σκουπίδια στην “αυλή” τους !!"

Δελτίο τύπου "Πρωτοβουλία - Γιάννης Μαλτέζος" 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ