ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Άργος: Με την "Συμφωνια Δημιουργίας" υποψήφιος ο Βαγγέλης Γιαννάκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | |
Παναγιώτης Παπαϊωάννου
Μεγαλώνει η δημοτική μας παράταξη καλωσορίζοντας τον αγαπημένο μας φίλο Βαγγέλη Γιαννάκη.

Έχει εκλεγεί στο τοπικό συμβούλιο Άργους Μυκηνών στις εκλογές του 2019, είναι ιδιωτικός υπάλληλος στον φορέα του υπουργείου πολιτισμού και πατέρας δύο παιδιών 11 και 14 ετών.

Έχει τελειώσει τα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα ξεναγού-συνόδου θρησκευτικού τουρισμού και προσκυνηματικών περιηγήσεων.

Υπηρετεί στο δεξιό αναλόγιο του Αγίου Παντελεήμονος Μυκηνών και του Αγίου Νικολάου Μοναστηρακίου.

Είναι μέλος των Βυζαντινών χορωδιών της περιοχής μας.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος και νυν μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους και Αντιπρόεδρος του 4ου Γυμνασίου Άργους.

Μέλος της Χορευτικής Ομάδας « Ελληνική Παράδοση » και εθελοντής στον οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος «Save your Hood ».

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.
Πάντοτε ακολουθεί το μεγάλο καμάρι της πόλης μας « Παναργειακός » , στηρίζοντάς την με κάθε τρόπο και έχοντας ως κοινό όραμα όλων μας, την πολυπόθητη άνοδό της στη Super League 2.

Σε δηλώσεις που μας έκανε αναφέρει τα εξής:

Είμαι εγκάρδια χαρούμενος που συντάσσομαι στην παράταξη του αγαπημένου εκ χρόνων φίλου μου Παναγιώτη Παπαϊωάννου καθώς και στο σύνολο των εκλεκτών υποψηφίων της .

Ο Δήμος μας έχει να προσφέρει πολλά στη νεολαία ,τον μεσήλικα και στην τρίτη ηλικία μέσω της ποιότητας και διευκόλυνσης της καθημερινότητας τους.

Η ανάπτυξη της εμπορικότητας θα αναζωογονήσει την τοπική αγορά (σχέση πωλητή- αγοραστή)κρατώντας εμπόρους και πολίτες εντός του Δήμου, ενώ η αξιοποίηση του πολιτιστικού, θρησκευτικού, αρχαιολογικού μας πλούτου θα προσεγγίσει το ενδιαφέρον πολιτών ευρύτερων περιοχών καθώς και ξένων τουριστών.

Όλες οι κοινότητες του δήμου και των χωριών που συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν , πρέπει να λαμβάνουν συνεχή αξιοπρέπεια και να σφίγγουν από ζωντάνια και πνοή!

Με Συνεργασία Αλληλεγγύη Εθελοντισμό και Σεβασμό απέναντι στον πολίτη.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους νέους υποψηφίους - κάθε παράταξης - εισέρχονται στον πολιτικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας, των γονέων και των ιδίων μας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ