ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Καιρός: Δύσκολο τετραήμερο με καύσωνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 μ.μ. | |
Άνοδος θερμοκρασίας
Άνοδο στη θερμοκρασία αναμένει ο Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 προειδοποιεί για τον μίνι καύσωνα που θα επικρατήσει από αύριο Τετάρτη (2/8) μέχρι και το Σάββατο (5/8).

Η μέγιστη θερμοκρασία λοιπόν αύριο Τετάρτη θα φτάσει του 38 βαθμούς ενώ από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο θα έχουμε 39αρια.

Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει βέβαια στους 40 μέχρι και 41 βαθμούς στους κλειστούς κάμπους της χώρας όπως στη Θεσσαλία. Αντίθετα 3 με 6 βαθμούς πιο κάτω θα έχουμε στις παραθαλάσσιες περιοχές ενώ 4 με 8 βαθμούς χαμηλότερα θα έχουμε στα ορεινά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πτώση της θερμοκρασία στους 36 με 35 βαθμούς από την Κυριακή (6/8) η οποία θα ξεκινήσει σταδιακά από τα βόρεια ενώ διάσπαρτες μπόρες αναμένονται από Σάββατο μέχρι Δευτέρα.

Με άλλα λόγια, τα δυσάρεστα νέα είναι από την Τετάρτη έως και το Σάββατο. Διότι, ο υδράργυρος θα αγγίξει ξανά τους 40 βαθμούς και η ζέστη θα είναι αφόρητη στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας.

Ο καύσωνας που ζήσαμε μέχρι πριν μια εβδομάδα δεν επιστρέφει όμως καλό θα είναι οι πολίτες να είναι προσεκτικοί στη νέα άνοδο της θερμοκρασίας. Το τετραήμερο θα είναι δύσκολο. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ