ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Άργος: Ο Παναγιώτης Μπουλούκος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Πρωτοβουλία"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 π.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Ο Παναγιώτης Μπουλούκος του Δημητρίου και της Αναστασίας ήταν ένας από τους 50 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που εντάχθηκαν στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” την 03.02.2023.

Είναι μάχιμος Δικηγόρος και δικηγορεί εδώ και 23 έτη, διατηρώντας γραφείο στην Πόλη του Άργους, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την Συμβολαιογράφο Άργους Χρυσούλα Σπηλιοπούλου και έχουν αποκτήσει ένα τέκνο.

Έχει εκλεγεί επανειλημμένως στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, όπου έχει διατελέσει και με την ιδιότητα του Ταμία, ενώ έχει εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου διετέλεσε ως Γραμματέας.

Έχει εκλεγεί επί έτη σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Πόλης τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου διετέλεσε και με την ιδιότητα του Προέδρου.

Έχει γράψει και αναλύσει στον ηλεκτρονικό τύπο για τη «συμφωνία των Πρεσπών». Πιστεύει ότι θα πρέπει να διαμορφωθεί η πολιτική ζωή του Τόπου, έτσι ώστε οι νέοι να μείνουν σε αυτόν και να συμμετέχουν άδολα και αποφασιστικά στην διαμόρφωση των προοπτικών του Δήμου, οι οποίες και τελικά αυτούς θα επηρεάσουν.

Έλαβε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές διότι πιστεύει ότι ο Δήμος Άργους – Μυκηνών είναι ένας ευλογημένος ΤΟΠΟΣ, ο οποίος όμως μαστίζεται από έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού και αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, καθώς και από την απογοήτευση και αποστασιοποίηση πολλών ανθρώπων που έχουν τις πραγματικές δυνατότητες να προσφέρουν. Γιατί οι ΑΓΩΝΕΣ μόλις ΑΡΧΙΣΑΝ…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ