ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Επικήδειος για τον Μανώλη Κουστένη από τον εκπρόσωπο Συνταξιούχων ΟΤΕ Αργολίδας Νικόλαο Κουτσουμπό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 μ.μ. | | |
Πένθος
Σήμερα, παρουσία εκπροσώπων Αρχών, συγγενών, συναδέλφων και φίλων συμπατριωτών του από την Αργολίδα και την Αρκαδία, γίνεται ο αποχωρισμός του Μανώλη από την αγκαλιά των οικείων του και τα εγκόσμια.

Ο αιώνιος ύπνος του προκαλεί στον καθένα μας θλίψη ανάλογη με την ενσυναίσθηση προς την οικογένειά του,γιατί έχει την αδυναμία όπως και ο οποιοσδήποτε να αποτρέψει ένα τέτοιο οδυνηρό γεγονός.

Ο Μανώλης ήταν άνθρωπος καλής θέλησης, κατανόησης και προσφοράς που ανταποκρινόταν με συνέπεια στις υποχρεώσεις του προς την οικογένειά του, την εργασία του στον ΟΤΕ ως προϊστάμενος στην Τεχνική Υπηρεσία Ναυπλίου και την κοινωνία μέσω του Συλλόγου Αρκάδων Αργολίδας, ως ενεργός και ευυπόληπτος πολίτης.

Ακόμα μέχρι τέλους του βίου του ως εκλεγμένο μέλος στο Περιφερειακό Τμήμα του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών – Ομίλου ΟΤΕ, μέσα σε κόσμο διαφορετικών ιδεολογιών, εξυπηρέτησε υπεύθυνα χωρίς να ξεφύγει από τον ανθρωπιστικό προσανατολισμό του και τις κοινωνικές αρχές και ευαισθησίες του.

Την λύπη των οικείων του και τόσων άλλων απαλύνει ο αναλογισμός ότι,από το χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του, θα συνεχίσει και με την απουσία του να εμψυχώνει κάθε ενδιαφερόμενο κατά περίπτωση· οπότε, θα τον θυμόμαστε και θα τον μνημονεύουμε για την αξιοσύνη του, που είχε ωφέλιμα αποτελέσματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ