ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της παράταξης "Ναυπλία Ενωμένη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:23:00 μ.μ. | |
Θεμέλιο κάθε σοβαρής μεταρρύθμισης αποτελεί ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα.


Η παράταξή μας «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» με δημοκρατικό ήθος και σεβασμό στην πόλη και στους συμπολίτες παρουσιάζει το πρόγραμμά της, αποφεύγοντας τις προσωπικές κοκορομαχίες και τις παλαιοκομματικού τύπου κόντρες, ανοίγοντας εποικοδομητικό διάλογο με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Βάσει του διαλόγου συνιστά η προγραμματική μας πρόταση την οποία παρουσιάζουμε σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας nafpliaenomeni.gr (https://nafpliaenomeni.gr/category/programma/) Καλύπτει όλο το φάσμα των παρεμβάσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει μια δημοτική αρχή. Είναι προϊόν συλλογικής εργασίας των μελών της παράταξής μας.

Στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα θα έχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, να ακούσουμε τις προτάσεις σας, να τις συζητήσουμε, να αναδείξουμε και άλλα προβλήματα που θα μας υποδείξουν οι συμπολίτες. Χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και προσωπικές εμμονές, αλλά με τη συμμετοχή του συνόλου των Ναυπλιέων θα προχωρήσουμε, για το Ναύπλιο του μέλλοντος, το ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο σε κεφάλαια ανά τομέα δράσης. Ένας σύγχρονος Δήμος με αυξημένες (σε σύγκριση με το παρελθόν) αρμοδιότητες μπορεί να προσφέρει πολλά στο επίπεδο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών. Εξετάζουμε και προτείνουμε λύσεις σε κάθε τομέα εφικτής παρέμβασης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ