ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Καιρός: Καλοκαιρινές τοπικές βροχές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:20:00 μ.μ. | |
βροχή
Καλοκαιρινές θα είναι οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες, ωστόσο σε αρκετές περιοχές της χώρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα «χτυπηθούν» από τα φαινόμενα.


Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή, 11/8


Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα όπου κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες στην Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια και τη νησιωτική χώρα τους 30 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο, 12/8


Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρη αύξηση των νεφώσεων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Τις πρωινές ώρες αναμένονται παροδικές νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές, καθώς επίσης και στο νότιο Ιόνιο όπου πιθανόν να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή, 13/8


Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Παροδικές νεφώσεις αναμένονται και τις πρωινές ώρες στην Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα, 14/8

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά. Τις πρωινές ώρες αναμένονται παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, το δυτικό Αιγαίο και την Κρήτη με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ