ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Mε συναυλία της Σαββέρια Μαργιολά λήγει το 10o Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 μ.μ. | |
τραγουδίστρια
Mε τη Σαββέρια Μαργιολά η Συναυλία Λήξης του 10oυ ΦEΣTIBAΛ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, ώρα 21.00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTIKI Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι

Με τη μουσική συναυλία της ταλαντούχου ερμηνεύτριας Σαββέριας Μαργιολά θα πέσει η αυλαία του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», τoυ κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού που φέτος συμπλήρωσε την πρώτη του δεκαετία, με διοργανωτή το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας και συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Για δέκατη συνεχή χρονιά, φιλοξενήθηκαν στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι, κορυφαία ονόματα του ελληνικού θεάτρου, σε μια επιλογή εκλεκτών παραστάσεων, που σημείωσαν επιτυχία στις αθηναϊκές σκηνές. Το πρόγραμμα των θεατρικών εκδηλώσεων της 10ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ επιμελήθηκε και φέτος ο εμπνευστής του θεσμού, διακεκριμένος Καθηγητής και κριτικός θεάτρου, κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Αποκλειστικός Χορηγός Εισιτηρίου: ΖΑG ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Τιμή Εισιτηρίου: 12€

Προπώληση: GREENLANDSCAPE ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ Π. ΚΩΣΤΕΛΕΝΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙ (ώρες καταστημάτων)

Πληροφορίες: 698 6982224

Σαββέρια Μαργιολά – Βιογραφία

Η Σαββέρια Μαργιολά γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Είναι κόρη του γνωστού μουσικού Δημήτρη Μαργιολά και εγγονή του μουσικοσυνθέτη και βιολιστή Γιώργου Μαργιολά. Σπούδασε πιάνο, κλασικό χορό, είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει κάνει τις σπουδές της στη φωνητική στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Σε πολύ μικρή ηλικία δισκογραφεί, παρέα με το μικρότερο αδερφό της, το πρώτο της CD με παιδικά τραγούδια.

Έχει συνεργαστεί στη σκηνή με πολλούς καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Μανώλης Μητσιάς, ο Κώστας Μακεδόνας, o Γιάννης Κότσιρας, η Μαρινέλλα, η Χάρις Αλεξίου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Γιώτα Νέγκα, ο Δημήτρης Μητροπάνος , ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Παντελής Κυραμαργιός. Επίσης συνεργάστηκε με τη Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.

Η ίδια λέει για τη μουσική: “Κατάγομαι από μουσική οικογένεια. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική, ακούγοντας από τα πρώτα μου χρόνια τους ήχους από το μπουζούκι του πατέρα μου και το βιολί του παππού του Γιώργου. Από τη μία τα λαϊκά και τα νησιώτικα, καθότι Ναξιώτες και από την άλλη κλασική, τζαζ και ροκ. Η πληροφορία ερχόταν από παντού κι εμένα η διασκέδασή μου ήταν να κάθομαι δίπλα στον πατέρα μου, να τον ακούω να μελετά και να μου μαθαίνει τραγούδια. Τον ακολουθούσα στις πρόβες, στις συναυλίες, παντού… Θυμάμαι επίσης με τι λαχτάρα έβαζα τις κασέτες και τα CD στο σπίτι και δεν τα έβγαζα μέχρι να μάθω όλα τα τραγούδια. Αυτό το περιβάλλον με επηρέασε αναμφίβολα πολύ και καλλιέργησε την αγάπη μου για τη μουσική. Ξεκίνησα πολύ νωρίς με σπουδές στο πιάνο και αργότερα στη φωνητική. Η μουσική είναι ανάγκη μου και χαρακτηρίζει τη ζωή μου.” (popaganda.gr)

Μαζί με τη Σαββέρια, οι μουσικοί: Νίκος Σαμαράς μπουζούκι, λαούτο, κιθάρα, τρομπέτα, Άρης Κονιδάρης πλήκτρα, Θάνος Μιχαηλίδης τύμπανα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ