ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Η Makaris Group Μέγας χορηγός του αθλητή Μάριου Κανέλλου!

Κωνσταντίνος Μάκαρης
Πιστοί στις δεσμεύσεις του Ομίλου ανακοινώνουμε ότι η Makaris Group θα στηρίξει ως Μέγας χορηγός τον αθλητή μας από το Άργος, Μάριο Κανέλλο, στο επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος taekwondo εφήβων!

Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια σημαντική ένδειξη της προσήλωσής μας στην ανάπτυξη του αθλητισμού και της ενίσχυσης ταλαντούχων αθλητών.

Ο Μάριος είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, γνωστός για την αφοσίωσή του και την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων στον τομέα του. Με την υποστήριξή μας, θα του παράσχουμε τους πόρους και την οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται για να αναπτύξει το ταλέντο του και να υπερβεί τα όριά του. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μεταξύ της Makaris Group και του Μάριου θα είναι αμοιβαία επωφελής και θα οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως έχει συμβεί και με άλλους αθλητές που κατά καιρούς ο Όμιλός μας έχει στηρίξει.

Μέσω αυτής της συνεργασίας στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, θα τον στηρίξουμε όχι μόνο οικονομικά, αλλά και με την προώθηση του ονόματός του και των επιτευγμάτων του στον αθλητικό χώρο.

Ο Μάριος, από την πλευρά του, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να προσπαθεί και να εξελίσσεται, με στόχο να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ στον τομέα του αθλητισμού.

Με δήλωσή του, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης τόνισε ότι προτίθεται να προσφέρει στον Μάριο Κανέλλο όλη την υποστήριξη που χρειάζεται και να διασφαλίσει ότι θα έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και να τον συγχαρούμε για τις επιδόσεις του μέχρι σήμερα.

ΓΙΑ ΤΗΝ MAKARIS GROUP
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ