ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

19η αιμοδοσία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 7 Δημοτικών σχολείων του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. | |
Αιμοδότες
Το Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 7 δημοτικών σχολείων Άργους ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην 19η Εθελοντική αιμοδοσία "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί για την Τράπεζα Αίματος στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.
Η προσέλευση & συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας δίνοντας "Μάθημα Ζωής" ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Άργους για την άμεση ανταπόκριση τους σε κάθε μας κάλεσμα και για την στήριξη τους στην όλη μας προσπάθεια.
Παράλληλα με την αιμοδοσία μας και στα πλαίσια αναζήτησης τρόπων να γνωρίσουμε στα παιδιά μας την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση "Αστρελια" της Κας Ελένης Κόντη, η οποία διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους!!
Ευχαριστούμε θερμά την ΚΕΔΑΜ για την παραχώρηση της αίθουσας Μέγας Αλέξανδρος καθώς και την Σχολική Επιτροπή για την προσφορά της θεατρικής παράστασης.
Για όσους δεν κατάφεραν την Κυριακή να αιμοδοτησουν, μπορούν να δώσουν αίμα για την Τράπεζα Αίματος των 7 Δημοτικών σχολείων Άργους στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου.
Η 19η εθελοντική αιμοδοσία έκλεισε με επιτυχία και πολλά χαμόγελα.
Ευελπιστούμε πως και στο επόμενο ραντεβού μας η μέγιστη αυτή πράξη προσφοράς θα έχει και νέους εθελοντές αιμοδότες!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ