ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2023-2024 στο Νέο Σχολείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | | |
Νέα σχολική χρονιά
Καλή σχολική χρονιά! Με χαρά και προσμονή για το νέο διδακτικό έτος πραγματοποίηθηκε ο Αγιασμός του σχολικού έτους 2023-2024 στο Νέο Σχολείο! Μαθητές και καθηγητές ανταποκρίθηκαν στο πρώτο για το σχολικό έτος κάλεσμα του κουδουνιού και δέχτηκαν τις ευχές για ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Η σημερινή μέρα καλωσόρισε και τους μαθητές της Ά Γυμνασίου αλλά και τους νέους συναδέλφους που θα συνεργαστεί το Νέο Σχολείο από φέτος!
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του και τις ζεστές ευχές του τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Νέου Σχολείου αλλά και όσους γονείς και αποφοίτους μας παραβρέθηκαν στο σχολείο μας τη μέρα αυτή!
Η ομιλία της συναδέλφου κ Πένυς Κουραβέλου:

Σεβαστέ Πατέρα,
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αγαπητοί γονείς
Αγαπητοί προσκεκλημένοι
Αγαπημένα μας παιδιά

Καλωσορίσατε και καλή σχολική χρονιά

είμαι σίγουρη ότι πέρα από τη χαρά της συνάντηση με φίλους και συμμαθητές κυρίαρχη σκέψη για τους περισσότερους είναι «γιατί να τελειώσει το καλοκαιρι..» και βέβαια μία αγωνία για το τι φέρνει η νέα σχολική χρονιά. Αποτελεί γεγονός ότι η κάθε σχολική χρονιά συνοδεύεται από μαθήματα, υποχρεώσεις και ατελείωτο διάβασμα.
Είναι αλήθεια επίσης, ότι η αρχή κάθε σχολικής χρονιάς είναι ευκαιρία για νέους στόχους. Όλοι μας πρέπει να θέτουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους πετύχουμε. Να κοιτάμε εκεί που επιθυμούμε να φτάσουμε και να προσπαθούμε διαρκώς μέχρι να το πετύχουμε.

Καθένας από σας ας βάλει το δικό του στόχο, να βρει το δικό του τρόπο και με θέληση, δύναμη, επιμονή και υπομονή να τον πετύχει.
Εμείς οι καθηγητές του Νέου Σχολείου είμαστε μαζί σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, να σας στηρίξουμε, να σας ενθαρρύνουμε για να πετύχετε.
Για μας καθένας από σας είναι μοναδικός, ξεχωριστός και η εξέλιξη του διαφορετική. Όμως ο στόχος ο δικός μας είναι κοινός για όλους τους μαθητές μας. Επιθυμούμε να διαμορφώσουμε ενεργούς πολίτες, υπεύθυνους, με αυτοπεποίθηση, με γνώσεις, κριτική σκέψη, δεξιότητες, κοινωνικά ευαίσθητους και με περιβαλλοντική συνείδηση, πολίτες που θα διεκδικείτε τα δικαιώματά σας και θα διαμορφώσετε οι ίδιοι το μέλλον σας.

Ζητάμε από σας εκτός από την επιμέλεια στα μαθήματα σας την ενεργό συμμετοχή σας στους περιπάτους, στις εκδρομές, στις γιορτές, στους διαγωνισμούς, στις ομάδες δραστηριοτήτων, στις ανταλλαγές με σχολεία άλλων χωρών, στις μαθητικές κοινότητες σε όλα αυτά δηλαδή που κάνουν το σχολείο μας ξεχωριστό και αποτελούν επιπλέον λόγους για να το αγαπήσετε.
Κορίτσια και αγόρια της α γυμνασίου, καλώς μας ήρθατε. Είμαστε χαρούμενοι που είστε πια μέλη της οικογένειας του Νέου Σχολείου και ολοι μας τόσο οι συμμαθητές των μεγαλύτερων τάξεων όσο και όλο το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του σχολείου - να ‘στε σίγουροι - ότι θα είναι δίπλα σας για να προσαρμοστείτε το συντομότερο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Και σε σας τους μαθητές της Γ´ Λυκειου, οι μεγαλύτεροι του σχολείου, σας ευχόμαστε καλή δύναμη, ψυχραιμία, μεθοδικότητα, συνέπεια και προσήλωση στο στόχο σας. Θα είναι μια κοπιαστική χρονιά αλλά είναι ένας αγώνας που στο τέλος θα βγείτε όλοι νικητές γιατί θα έχετε προσπαθήσει και μοχθήσει. Σας έχουμε εμπιστοσύνη!
Αγαπητοί μας γονείς,

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε, να είστε σίγουροι όλοι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή κι έμπειρα χέρια! Μας τιμά και μας δεσμεύει η επιλογή σας. Να είστε βέβαιοι πως το σχολείο θα είναι μαζί σας και δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε γιατί μας ενώνει η κοινή μας αγάπη και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών σας, των παιδιών μας
«Καλή πρόοδο»

«Καλή σχολική χρονιά»! Αγαπήστε κάθε ώρα κάθε στιγμή αυτής της σχολικής χρονιάς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ