ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

4 αθλήτριες από τον "Φείδωνα Άργους" και την "Αργολίδα 2000" στις προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα Προ Κορασίδων Κ15

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:58:00 π.μ. | | | |
Η σημαία της Ελλάδας
Τρεις νεαρές αθλήτριες Κ15 του "Φείδωνα Άργους", η Κουκουμάνου Μαριλία (2010), η  Μέγκυ Χύκα (2009), η Κεχαγιά Σοφία( 2010) και μία της "Αργολίδας 2000" η Ολυμπίου Ηλιάνα (2009), κλήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της ΕΠΟ να βρίσκονται στην Αθήνα 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις Β΄φάσης Πρoεπιλογών για την Εθνική Ομάδα Προ Κορασίδων Κ15 σύμφωνα με το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ. 

Είχε προηγηθεί η Α΄φάση στην Καλαμάτα.

Με αφορμή τις προσκλήσεις αυτές ο νέος έφορος ποδοσφαίρου της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ κ. Παναγιώτης Βαμβακάς δήλωσε σχετικά: 

"Είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ τις νεαρές αθλήτριές μας για την πρόσκλησή τους στην εθνική ομάδα Κ 15 και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία. 

Να συγχαρώ επίσης τους προπονητές των δύο ομάδων κ. Δημήτρη Τότσικα και κα Βανέσα Αναστασοπούλου για την αποτελεσματική δουλειά που κάνουν τόσο στις αγωνιστικές ομάδες όσο και στα τμήματα υποδομών 5-12 ετών. 

Κυρίως όμως να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των δύο συλλόγων και τους προέδρους των δύο συνεργαζομένων ομάδων μας κ.κ. Γιάννη Αποστολόπουλο και Θεόδωρο Ντεβέ για την υποδειγματική λειτουργία τους και ιδιαίτερα για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό της περιοχής μας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ