ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Διομήδης Άργους γιορτάζει τα 40 χρόνια ιστορίας του και ξεκινάει τους Ευρωπαϊκούς αγώνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. | | |
κάρτα διαρκείας
1984-2024: 40 χρόνια Ιστορίας του τμήματος Χειροσφαίρισης του Διομήδη Άργους. 40 χρόνια που ο αρχαίος λύκος με το στέμμα του Βασιλιά Διομήδη κυματίζει περήφανα, διαφημίζοντας την πόλη μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε μια τόσο σημαντική και σημαδιακή χρονιά η Διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι στέκονται δίπλα στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα, στηρίζοντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των Λύκων, γι' αυτό και προχώρησε στην έκδοση των φετινών καρτών διαρκείας στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ. 
Στην τιμή εκτός από τους αγώνες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο περιλαμβάνονται και οι Ευρωπαϊκοί αγώνες, αρχής γενομένης από το επόμενο Σαββατοκύριακο 16/17 Σεπτεμβρίου με τους δυο αγώνες που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου με αντίπαλο την Ισλανδική Χαφναρφιόρντουρ.

Οι κάρτες διαρκείας 2023/24 κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να την αποκτήσετε και να κάνετε κράτηση στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ