ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Φριχτό δυστύχημα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι - Νεκρή 50χρονη - Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στη μηχανή του κιμά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. | | |
Ασθενοφόρο
Μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της 50χρονης έγινε το φριχτό δυστύχημα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, στο οποίο έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 50χρονη πήγε να καθαρίσει τη μηχανή του κιμά στο κρεοπωλείο, αλλά μπλέχτηκαν τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να προκληθεί το δυστύχημα στο Μεσολόγγι.

Ο απεγκλωβισμός της εργαζόμενης μητέρας από τη μηχανή έγινε με μεγάλη δυσκολία πριν τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Μεσολογγίου.

Στο σημείο του συμβάντος, έξω από το κρεοπωλείο, άρχισε γρήγορα να συγκεντρώνεται κόσμος. «Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια», δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας. Συμπλήρωσε πως «μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν πυροσβεστική και ασθενοφόρο». Ο γείτονας ανέφερε πως «την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά είχε ολοκληρωθεί το κακό».

Αναφορικά με την ανήλικη κόρη της 50χρονης- που εργαζόταν ως καθαρίστρια στην επιχείρηση- μεταφέρθηκε σε κατάσταση κλονισμού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Η 50χρονη γυναίκα φέρεται να έμενε στο Μεσολόγγι τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, ενώ ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ