ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Δεληγιάννης: Στις 8 του Οκτώβρη ας γεμίσουμε τις κάλπες με τα κόκκινα γαρύφαλλα της Λαϊκής Συσπείρωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | |
Γιώργος Δεληγιάννης:
Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση καταργεί τα αδιέξοδα του ωχαδερφισμού, του όλοι ίδιοι είναι, του τίποτα δεν αλλάζει.

Καταργεί τη βάρβαρη συνήθεια του θα ψηφίσω τον ξάδερφο, το μπατζανάκη, τη συμπεθέρα, το γείτονα, χωρίς πολιτικά κριτήρια πάρα μόνο της υποχρέωσης απέναντι σε ένα πρόσωπο λόγω γνωριμίας η συγγένειας η ενός, συνήθως μικρού, ρουσφετιού.

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση ανοίγει δρόμους διεκδίκησης και αγώνα. Απέναντι στη πολιτική των αστικών κομμάτων που έκαναν τους Δήμους και τις Περιφέρειες, το μακρύ χέρι της κυβέρνησης.

Που μετέτρεψε τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια σε άφωνα και άβουλα όργανα που ξεπουλάνε παραλίες, στρατόπεδα, νερά, βουνά, αρχαιολογικούς χώρους σε επιχειρηματικούς μονοπωλιακούς ομίλους.

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση στους Δήμους και στις Περιφέρειες είναι η μόνη διέξοδος, η μόνη ελπίδα για καλύτερα σχολεία, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερο περιβάλλον, καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ανθρώπους του μεροκάματου, τη νεολαία, τους συνταξιούχους. Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη προοπτική για τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού, για τους προλετάριους των χεριών και του πνεύματος. Για να μη βγουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια και τα μαγαζιά των φτωχών οικογενειών. Για να έχουν ρεύμα και νερό, να ζουν με βάση τις ανάγκες της εποχής μας.

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ψήφος στα ψηφοδέλτια που στηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Είναι ψήφος σε αγωνίστριες και αγωνιστές που όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της πάλης για το δυνάμωμα και τις νίκες του εργατικού λαϊκού κινήματος. Είναι ψήφος ταξική.

Στις 8 του Οκτώβρη ας γεμίσουμε τις κάλπες με τα κόκκινα γαρύφαλλα της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ας δώσουμε το δικαίωμα, σε εμάς και τα παιδιά μας, να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Γιώργος Δεληγιάννης
υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ