ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου η πρώην προπονήτρια της Εθνικής Γερμανίας Άνια Σκίμπα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:17:00 μ.μ. | | |
Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την πρώην ομοσπονδιακή τεχνικό της εθνικής Γερμανίας, Άνια Σκίμπα.


Η Άνια Σκίμπα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της γερμανικής γυναικείας υδατοσφαίρισης, με πολυετή εμπειρία στη διεθνή σκηνή του αθλήματος, ενώ έχει διατελέσει Ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής ομάδας γυναικών Γερμανίας σε κορυφαίες διοργανώσεις, καθώς και στις μικρότερες εθνικές ομάδες της χώρας.

Ως αθλήτρια, μέτρησε περισσότερες από 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας και ως προπονήτρια ξεκίνησε νωρίς την καριέρα της, με σημαντικές επιτυχίες σε γερμανικούς συλλόγους όπως το Ανόβερο, το Κέμνιτζ και όχι μόνο.

Παράλληλα, τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε ως καθηγήτρια για την υδατοσφαίριση σε Λύκεια της Γερμανίας, ενώ το 2016 βρέθηκε υποψήφια στο Hall Of Fame του Lower Saxony για την προσφορά της και τις σπουδαίες επιτυχίες της στην γερμανική υδατοσφαίριση.

Η Άνια Σκίμπα έχει ήδη εγκατασταθεί στο Ναύπλιο και έχει αναλάβει τις ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου, με στόχο την εξέλιξη και αναβάθμιση τους, καθώς και με κίνητρο να γεμίσει σύντομα από μικρούς πολίστες το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της πόλης.

Άνια, καλωσόρισες στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ