ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο νεοϊδρυθέν Εσπερινό ΕΠΑΛ Άργους - Οι ειδικότητες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. | |
Επαγγελματικό Λύκειο
Σας ενημερώνουμε πως από 23 Ιουνίου 2023 ιδρύθηκε το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. στην Αργολίδα και θα λειτουργήσει από την φετινή σχολική χρονιά 2023-2024. 

Στεγάζεται στο συγκρότημα κτιρίων του ΕΠΑ.Λ. Άργους (παλαιά ΕΠΑ.Σ. Άργους), δίπλα στο Δ.ΙΕΚ. Άργους, με εσπερινό ωράριο λειτουργίας.

Οι εγγραφές των μαθητών γίνονται με ηλεκτρονική αίτηση όπως και στα Γενικά Λύκεια και ΕΠΑ.Λ.

Για τη σχολική χρονιά 2023-2024 οι εγγραφές συνεχίζονται από 1/9/2023 έως 5/9/2023- β΄ φάση, για όσους δεν έχουν προλάβει. 

 Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον είναι ενήλικες, πρέπει να ζητήσουν από τον λογιστή τους κωδικούς του taxisnet με τους οποίους υποβάλλεται η φορολογική τους δήλωση και αυτούς θα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να κάνουν την εγγραφή τους από την ιστοσελίδα: https: //e-eggrafes.minedu.gov.gr και την εφαρμογή e-εγγραφές. 

Οι ειδικότητες του σχολείου μας είναι: Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Πληροφορικής, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού, Διοίκησης και Οικονομίας, Μηχανολογίας, Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας.

Πληροφορίες στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Αργολίδας.

Επίσης, σας επισημαίνουμε ότι επειδή στα Εσπερινά ΕΠΑ.Λ. η φοίτηση είναι πλέον τριετής, όπως στα ημερήσια, και το πρόγραμμα διδασκαλίας μαθημάτων πεντάωρο, από 18:00-21:45 μ.μ. και αποκτάτε πολύ ενδιαφέρουσες και σύγχρονες ειδικότητες, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επιλέξετε το νεοϊδρυθέν σχολείο μας που είναι και το μοναδικό στο Νομό μας. Οπότε μη διστάσετε να εγγραφείτε !

Η Δ/ντρια

Ιωάννα Θ. Διαμαντή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ