ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

"Αλλαγή Πορείας": Η χρήση της πλατείας ως παρκινγκ είναι πρόταση λαϊκισμού και οπισθοδρόμησης!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:46:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε πρόταση αντίπαλου συνδυασμού να θεωρεί αναβάθμιση την στάθμευση αυτοκινήτων πάνω στην λαϊκή αγορά που κάθε απόγευμα δεκάδες οικογένειες κάθονται στα μπαγκάκια της πλατείας με τα παιδιά τους να παίζουν με ασφάλεια.


Μας προτείνουν νέα παρκινγκ αλλά δεν μας λένε που, σε ποιο σημείο του κέντρου, θα τα δημιουργήσουν, αποδεικνύοντας την ασχετοσύνη την άγνοια αλλά και την προχειρότητα που συναντάται πάντα, σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ και με τίποτα αντίστοιχο!

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν ακούσει πως στα 50μ. από την λαϊκή αγορά υπάρχει τεράστιο και ελεύθερο δημοτικό παρκινγκ!

Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς τα βράδια της Παρασκευής και η καθημερινή χρήση της ως παρκινγκ λοιπόν αποτελούν μόνο προτάσεις λαϊκισμού, οπισθοδρόμησης και τριτοκοσμικού παζαριού!

Ας ρωτήσουν τους πολίτες που χαίρονται την πλατεία ως ελεύθερο χώρο και ας μην άγονται και φέρονται από ελάχιστους μόνιμους αμφισβητίες!

Δεν υπάρχει διαμορφωμένη πλατεία στην Ελλάδα που να χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης!

Τα περί ανάδειξης και ανακαίνισης της νεοκλασικής αγοράς ώστε να αποτελέσει μια ενότητα με την λαϊκή, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πρόταση των ίδιων για κατάργηση του ελεύθερου χώρου της πλατείας και δημιουργία παρκινγκ. Επίσης η ενοποίηση της πλατείας με τη νεοκλασική αγορά έγινε ακριβώς με την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης, για την οποία εκείνοι που χειροκροτούσαν και ψήφιζαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, εσχάτως εναντιώνονται.

Τέλος όσον αφορά την «πρωτότυπη» ιδέα για ένταξη της νεοκλασική αγοράς σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ, τους υπενθυμίζουμε ότι ήδη ολοκληρώνεται η μελέτη στατικής ενίσχυσης και αρχιτεκτονικής αποκατάστασης από την παρούσα δημοτική αρχή, ώστε να υλοποιηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αρμόδιου υπουργείου και πολύ σύντομα θα το εντάξουμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ