ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Με επιτυχία η συναυλία στο Ναύπλιο για ασφαλή σχολεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | |
συγκέντρωση με κόσμο
Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συναυλία στον προαύλιο χώρο των λυκείων Ναυπλίου με σκοπό την διεκδίκηση ασφαλών σχολείων για τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς.

Η συναυλία διοργανώθηκε από την Ένωση γονέων και κηδεμόνων του δήμου Ναυπλιέων και από τον σύλλογο δασκάλων Αργολίδας.
 
Η συμμετοχή των μουσικών γκρουπ όλων των ηλικιών, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων ήρθε να δυναμώσει τις φωνές μας για τα αιτήματα μας σχετικά με τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες.
Η παρέμβαση της προέδρου της ένωσης γονέων, του προέδρου του συλλόγου δασκάλων καθώς και όλων των μουσικών, συγκλίνουν στα εξής σημαντικά ζητούμενα:

•Να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια για τις επισκευές και εργασίες που απαιτούνται σε όλες τις σχολικές μονάδες

•Να γίνουν οι απαραίτητοι προσεισμικοί έλεγχοι σε όλα τα σχολεία (όχι μόνο οπτικοί) και να δοθούν πιστοποιήσεις στην εκάστοτε σχολική μονάδα.

•Να γίνουν επιστημονικά ολοκληρωμένοι έλεγχοι πυρασφάλειας και να δοθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά στις σχολικές μονάδες.

•Να μην λείπει γραφική ύλη, εκτυπωτές , εξοπλισμοί εργαστηρίων, υλικά καθαριότητας κ.α. καθώς και δυναμικό προσωπικό, δάσκαλοι, ειδικότητες, παράλληλη στήριξη και καθαριστές από όλες τις σχολικές μονάδες.

•Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν σχολικές μονάδες στην πόλη μας.

•Να στελεχωθεί επαρκώς κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου που να αφορά αποκλειστικά τις σχολικές μονάδες.

•Να αναλάβουν κυβέρνηση, δήμος και περιφέρεια τις ευθύνες που τους αναλογούν ώστε να καλύπτουν τις σύγχρονες παιδαγωγικές ανάγκες των μαθητών.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική πράγμα που αποδεικνύει ότι τα αιτήματα για ένα σχολείο που ανταποκρίνεται στις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών μας αλλά και των διδασκόντων είναι πλέον ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την συμμετοχής σας.

Η Ένωση γονέων και κηδεμόνων συνεπής στο ρόλο που της αρμόζει, είναι εδώ για να καταγράφει, να ενημερώνει και να ασκεί πίεση για την επίλυση όλων των προβλημάτων των σχολείων προς τους αρμόδιους φορείς, καθώς και για να συνεργαστεί με όποιον προτίθεται να αγκαλιάσει με τη σοβαρότητα που της αρμόζει την εκπαίδευση των παιδιών και των εφήβων αυτού του τόπου.


Με εκτίμηση
Το ΔΣ της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων του δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ