ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Προεκλογικές επισκέψεις από την υποψήφια δήμαρχο Άργους- Μυκηνών Ναυσικά Μπαβελή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 μ.μ. | |
«Λαϊκή Συσπείρωση»
Τις Λίμνες , τις εργατικές κατοικίες και την ΤΟ.Μ.Υ Άργους, επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Άργους-Μυκηνών,με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ναυσικά Μπαβελή, με αντιπροσωπεία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Στο χωριό Λίμνες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και να ανταλλάξουν σκέψεις πάνω στις τοπικές εκλογές και στα προβλήματα που απασχολούν τους αγροτοκτηνοτρόφους όσο και τους κατοίκους των ορεινών περιοχών, που σχετίζονται με την ακρίβεια στα τρόφιμα και στην ενέργεια, που εξανεμίζει τους μισθούς και τις συντάξεις μέσα σε λίγες μέρες! Από την άλλη οι βιοπαλαιστές κτηνοτρόφοι πληρώνουν τα σπασμένα της ακρίβειας και τη θωράκιση των κερδών των ομίλων και των μεγαλοεξαγωγέων, που αναγκάζονται να διαθέτουν την παραγωγή τους κάτω του κόστους .
Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απηύθυνε κάλεσμα να εκφραστεί δυναμικά η συμπόρευση ι στην κάλπη, να εκφραστεί η διάθεση να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο Άργους - Μυκηνών, προτάσσοντας τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολλών απέναντι στα συμφέροντα των λίγων.

Στις εργατικές κατοικίες Άργους , έπειτα από συζητήσεις , αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής καθημερινά, με ξεκάθαρη πολιτική ευθύνη όλων των Δημοτικών Αρχών. Παράλληλα αναδείχθηκε, για άλλη μια φορά, η εγκατάλειψη κτιρίων στην ευρύτερη περιοχή ενώ θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν δραστηριότητες των κατοίκων και ειδικότερα των παιδιών.
 Επισημάνθηκε , η δραματική κατάσταση που αντιμετωπίζουν εργατικές - λαϊκές οικογένειες για τη στέγασή τους, το εκρηκτικό κοκτέιλ των ενοικίων - φωτιά, των «κόκκινων» δανείων και των πλειστηριασμών, της εκτόξευσης του κόστους για θέρμανση και ρεύμα που οδηγεί σε απόγνωση χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά ,φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια τις δίκαιες διεκδικήσεις για άμεσα μέτρα στήριξης, με αυξήσεις στους μισθούς, προστασία του λαϊκού εισοδήματος. Υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα τα νέα ζευγάρια να μπορούν να στεγάσουν στο ξεκίνημα της ζωής τους, τα όνειρα και την οικογένεια τους, χωρίς η αναζήτηση στέγης να εξελίσσεται σε “μαραθώνιο” και να αλυσοδένεται με χρέη στις τράπεζες.

Ακόμα τονίστηκε ότι οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση δε δεσμεύονται από κανενός είδους συμφέροντα και μπορούν να είναι η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση και αντίσταση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, στην δημοτική αρχή και τις παρατάξεις των άλλων δήθεν ανεξάρτητων, πλήρως εξαρτημένων με την κυρίαρχη πολιτική, και που όλοι μαζί είναι συνυπεύθυνοι για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής μας.
Στην ΤΟ.Μ.Υ Άργους μετά από συζήτηση με ιατρικό και διοικητικό προσωπικό αναδείχθηκε η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας και η διεκδίκηση για την άμεση στελέχωση των δομών υγείας της περιοχής με όλες τις ειδικότητες και το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό, να διεκδικήσει ο λαός υγεία και φάρμακο κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα για λίγους. Το ζήτημα της υγείας του λαού είναι βασικός δείκτης ποιότητας ζωής και κοινωνικής ευημερίας και θα πρέπει να απασχολεί το Δήμο και τη Δημοτική αρχή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ