ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στους συναδέλφους τους στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. | |
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους συναδέλφους, του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου για τον επαγγελματισμό και την μεθοδική έρευνα που είχαν ως αποτέλεσμα : 

Α) Να εξιχνιαστούν εννέα -9- περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στο Ναύπλιο και το Λυγουριό. 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την 8.9.2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 19 και 31 ετών, ενώ κατηγορούνται ακόμη τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 18 ετών, καθώς και ανήλικος ημεδαπός. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών. Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -25.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. 

Τέλος, στην κατοχή τους, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία, ενδύματα που φορούσαν κατά τη διάπραξη των κλοπών, το χρηματικό ποσό των -2.256- ευρώ, διάφορα κοσμήματα και - 3- οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και δύο εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι. 

Β) Την σύλληψη στης 28/09/2023 σε περιοχή της Νέας Επιδαύρου, ενός 48χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Λιβάνου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία ενταλμάτων σύλληψης για διακίνηση μεταναστών.

 Για ακόμη μια φορά, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα των συναδέλφων μας καταφέρνουν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΙΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ