ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Σε Λάλουκα, Κουρτάκι και Ήρα η Λαϊκή Συσπείρωση Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | |
Μεγάλη διάθεση για συζήτηση ,πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , εκφράστηκε από τους κατοίκους των χωριών ,στην περιοδεία που έγινε σε Λάλουκα , Κουρτάκι ,Ήρα, από την υποψήφια της Λαϊκής Συσπείρωσης ΄Αργους - Μυκηνών Ναυσικά Μπαβελή και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους , Χάρη Μακρή , Δημήτρη Αθανασάκο, Νίκο Διαλιάτση , Σοφία Μπεκιάρη και Βασίλη Βλάχο.
Οι αγρότες της περιοχής επισήμαναν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τις καλλιέργειες τους και που έχουν σχέση με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων από τη μία πλευρά και τα υπέρογκα έξοδα καλλιέργειας (ΔΕΗ, λιπάσματα,κλπ) από την άλλη. Ταυτόχρονα ,ιδιαίτερα απασχολεί , εκτός από την άγρια φοροληστεία και την ακρίβεια, τα υψηλά δημοτικά τέλη και η αδιαφορία της δημοτικής αρχής για όλα τα παραπάνω προβλήματα, η οποία δημοτική αρχή δε στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στις κινητοποιήσεις τους.

Το μήνυμα που μετέφεραν τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η ενίσχυση του μόνου ψηφοδελτίου που εκφράζει πραγματικά τις αγωνίες του λαού, που στηρίζει τα δίκαια αιτήματα τους. Κάλεσαν δε τους αγρότες και το λαό της περιοχής, να γυρίσουν την πλάτη στα ψηφοδέλτια που στηρίζονται από κόμματα τα οποία είναι υπεύθυνα για την κατάσταση που ζούμε.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία πολυμελούς κλιμακίου υποψηφίων της ΛΑ.ΣΥ στη Νέα Κίο με επικεφαλής τη Ναυσικά Μπαβελή ,υποψήφια δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ,Γεωργία Αργυροπούλου , , Γεώργιο Πινάτση , Τασούλα Πινάτση , Χριστίνα Αντωνιάδου Χάρη Μακρή, Παναγιώτη Μελιγκώνη , Μαρία Κουτρουφίνη , Δημήτριο Αθανασάκο, την υποψήφια τοπική σύμβουλο Ηλέκτρα Χατζηγεωργίου και Χρύσα Χονδρούλη και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Χατζηγεωργίου.
Οι υποψήφιοι μοίρασαν φυλλάδια για να ενημερωθούν οι δημότες για τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και μίλησαν μαζί τους. Αφουγκράστηκαν τους προβληματισμούς τους για όλα όσα αφορούν την ποιότητα της καθημερινής τους ζωής στη Νέα Κίο. Στάθηκαν δε ιδιαίτερα στα προβλήματα που βιώνουν οι οικογένειες με παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο και τα προβλήματα συντήρησης και ασφάλειας που αντιμετωπίζει το σχολικό κτίριο αλλά και το προαύλιο του παιδικού σταθμού που παραμένει στην ίδια εδώ και χρόνια προβληματική κατάσταση, αφού δεν αντιστοιχεί σε ασφαλή χώρο ενός σύγχρονου Παιδικού Σταθμού. Η εγκατάλειψη της παιδικής χαράς χρονίζει πλέον ως πρόβλημα το οποίο έχει επισημανθεί και από το Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Θεοδοσίου καθώς και τον Τοπικό Σύμβουλο Δημήτρη Χατζηγεωργίου, της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στην παιδική χαρά καθώς και στο πάρκο υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης με όργανα παγκάκια, τραπέζια, βρύσες με τρεχούμενο νερό, ώστε να ξεκουράζονται οι οικογένειες και να παίζουν τα παιδιά. Μεγάλη ακόμα είναι η έλλειψη ενός ανοιχτού χώρου ελεύθερης άθλησης καθώς και ενός κατάλληλου ανοιχτού χώρου για μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Τα πεζοδρόμια είναι σε άθλια κατάσταση και συντηρούνται μόνο με δαπάνες των κατοίκων ενώ ο καθαρισμός του Ξεριά δεν έχει γίνει... Το Λαογραφικό Μουσείο παραμένει εγκαταλειμμένο παρά τις υποσχέσεις για κτιριακή αναβάθμιση και λειτουργία πάρα τα χρόνια που πέρασαν. Μεγάλη δε ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους για το νερό που τρέχει από τις βρύσες της Νέας Κίου αφού δεν προέρχεται από τις πήγες της Λέρνης και είναι από γεώτρηση.
Οι συνδυασμοί που κατεβαίνουν στις εκλογές πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόνισε η Ναυσικά Μπαβελή, υπηρετούν την ίδια πολιτική, δηλαδή εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων, και καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα των πολλών. Όσο και να θέλουν να φανούν διαφορετικοί δεν μπορούν να κρύψουν ότι ακολουθούν πιστά την πολιτική των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. η οποία στηρίζεται στην αρχή του κόστους – οφέλους. Δεν υπάρχει τίποτα νέο και διαφορετικό. Γι΄αυτό και η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι μονόδρομος .

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ