ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ναύπλιο: Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Ορφανού κατά Κωστούρου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:15:00 μ.μ. | | |
Δικαστήρια Ναυπλίου
Εκδικάστηκαν σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει υποβάλει ο Δημήτρης Ορφανός εναντίων του Δ. Κωστούρου. 
Η υπόθεση αφορά την πράξη του κ. Κωστούρου να πετάξει σκουπίδια στην οικία του κ. Ορφανού, πράξη μάλιστα για την οποία ο κ. Ορφανός ισχυρίζεται ότι επαναλήφθηκε πολλές φορές, προσκομίζοντας μάλιστα και οπτικό υλικό από κάμερες που είχε τοποθετήσει στην αυλή του σπιτιού του.
Να υπενθυμίσουμε πως η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί για σήμερα, από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου που είχε αρχικά ορισθεί, ύστερα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, Αλέξη Κούγια.
Η υπόθεση ξεκίνησε να εκδικάζεται στις 11:30 και ύστερα από διακοπή λόγω έντασης που δημιουργήθηκε, το Δικαστήριο ολοκλήρωσε την διαδικασία στις 13:30 και θα εκδώσει οριστική απόφαση τις επόμενες ημέρες, ενώ έως τότε ισχύει η προσωρινή που απαγορεύει στον κ. Κωστούρο να πλησιάζει την οικία του Δ. Ορφανού σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι ανέφεραν ο Ποινικολόγος και συνήγορός του κ. Κωστούρου, Αλέξης Κούγιας, ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος δικηγόρος παρ, Αρείω Πάγω, που εκπροσώπησε στην διαδικασία τον κ. Ορφανό και ο ίδιος ο κ. Ορφανός για την εκδίκαση της υπόθεσης:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ