ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

"Αλλαγή Πορείας": Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, με άδεια κούφια λόγια νομίζουν ότι κάνουν πολιτική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | |
"Αλλαγή Πορείας"
"Ξεπέρασαν την ελληνική κωμωδία με τις “προτάσεις” τους για εμπορική ανάπτυξη στην παράταξη Μαλτέζου! Εκτός του ότι νομίζουν ότι θα πάρουν την κυβέρνηση! 

Βγήκε χθες υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος του κ. Μαλτέζου σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο να απαντήσει στον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο που αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 το οποίο ανέφερε πως ένα στα πέντε εμπορικά καταστήματα στον πιο εμπορικό δρόμο της Ελλάδας, την οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, είναι κλειστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» της παράταξης Μαλτέζου για την εμπορικότητα του Άργους:

-«Αναβάθμιση του αγροτικού εισοδήματος!!» σ.σ.: κυβέρνηση του… Άργους θα κάνει ο Μαλτέζος. Τυφλά να χει η κυβέρνηση !

«…θα αλλάξει το κλίμα και η κοινωνική συμμετοχή στην πόλη…» σημείωση συντάκτη: Μεγάλη κίνηση η αλλαγή του κλίματος… σαν να λέμε… κλιματική αλλαγή.

-«Θα βγει καλεντάρι πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων» σ.σ.: ήδη υπάρχει αλλά αυτοί είχαν μαγαζί στο Ναύπλιο!

-«θα συνδέσουν το Αργος με τις γύρω πόλεις που έχουν τουρισμό» σ.σ.: δλδ; Μια ανταλλαγή τουριστών ας πούμε; Με κάποιο λάστιχο τηλεμεταφοράς;

-«Θα αυξήσουμε την επισκεψιμότητα με τον τουρισμό και τα μουσεία που έχει η πόλη και που θα αποκτήσει!!!» σ.σ.: όταν μιλάει ο δήμαρχος για τον τουρισμό τον λοιδορούν. Τώρα τα λένε και αυτοί… (παραβλέπουν και τη συμβολή μας στην κατασκευή του Βυζαντινού και του Αρχαιολογικού Μουσείου)

-«Συνεχείς βελτιώσεις του κέντρου για την εξυπηρέτηση εμπορίου και εστίασης» σ.σ.: μα αυτό κάναμε με την ανάπλαση και άλλες πολλές ενέργειες μας. Τι καινούριο;

-Μακροπρόθεσμο! Θα ασχοληθούν με την διάνοιξη οδών…» Μόλις άνοιξε ο Καμπόσος δρόμους …θέλουν και αυτοί.

«…και με την «βαθύτερη» τουριστική επισκεψιμότητα» σ.σ: Τι σημαίνει βαθύτερη τουριστική επισκεψιμότητα; Πάλι… τουρισμός που κατηγορούν τον Καμπόσο

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, με άδεια κούφια λόγια νομίζουν ότι κάνουν πολιτική. Αλλά και οι κρίνοντες κρίνονται…"

Δελτίο τύπου
"Αλλαγη Πορείας"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ