ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

"Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής": Τι ανέφερε από το Ναύπλιο ο Δημήτρης Κουτσούλης

"Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής"
Συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, παραχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Κουτσούλης. Κατά την τοποθέτησή του, σχολίασε την απουσία έργων από τις προηγούμενες περιφερειακές διοικήσεις.

Χαρακτήρισε την παράταξη «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» ως μία νέα πρόταση για την Πελοπόννησο, ενώ αναφέρθηκε στον κ. Αντώνη Σαμαρά και στη βούλησή τους να παρέμβει στα πράγματα της Πελοποννήσου. «Μας προσβάλλει ως πολίτες το γεγονός ότι προσπαθούν να επιβάλλουν του δικούς τους υποψηφίους». Μίλησε για «πολιτική σύγχυση» όσων αναφέρονται στην αυτόνομη κάθοδό τους ενώ περιλαμβάνουν στα ψηφοδέλτιά τους, πολιτικά πρόσωπα που έχουν ασκήσει διοίκηση μέσα από συγκεκριμένες κυβερνήσεις. Επίσης, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «δεν μπορείς να θεωρείσαι ανεξάρτητος όταν σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες είχες την πολιτική στήριξη.»

Στο πλαίσιο της τοποθέτησής του αναφέρθηκε:

- Στα έργα που σχετίζονται με την πολιτική προστασία, στην τουριστική ανάπτυξη, στην απουσία επενδύσεων, αλλά και στην απουσία σύνδεσης, μετά από τόσα χρόνια, του νομού Αργολίδας, με την Εθνική Οδό, Τρίπολης – Αθηνών.

- Στις πηγές του Ανάβαλου ώστε να διατεθεί το νερό στις αγροτικές καλλιέργειες.

- Στα θέματα της υγείας και των νοσοκομείων. Για αυτό το θέμα ειδικά σημείωσε: «Πρέπει όλοι να μείνουν μακριά από μικροπολιτικές. Τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, υπολειτουργούν. Η περιοχή, χρειάζεται ένα μεγάλο ενιαίο νοσοκομείο.»

- Επίσης, αναφέρθηκε στο σιδηροδρομικό και την επαναλειτουργία τους, που θα έδινε μεγάλη τόνωση στην περιοχή.
Οι υποψήφιοι στην Π.Ε. Αργολίδας

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΟΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΝΤΕΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ