ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Μαρίνη: Μια δημιουργική πρόταση από μια νέα γυναίκα στον χώρο της αυτοδιοίκησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. | | |
Μαρία Μαρίνη
Η Μαρία είναι 36 χρονών, ζει και εργάζεται στο Ναύπλιο. Στις δημοτικές εκλογές είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ναυπλιέων με την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Επόμενη μέρα». Είναι απόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Χαλκίδας και απόφοιτη ΙΕΚ, ειδικότητας Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής.

Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να πάρεις την απόφαση να είσαι υποψήφια;

Από τα φοιτητικά μου χρόνια είχα δραστηριοποιηθεί στα κοινά και την πολιτική. Η αγάπη μου για το Ναύπλιο, την πόλη που μεγάλωσα και ζω, με οδήγησε να θέλω να προσφέρω περισσότερο. Θέλω να συμβάλω με νέες ιδέες για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μου. ότι μπορώ να φέρω νέες ιδέες και λύσεις στα προβλήματα της πόλης με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Γιατί επέλεξες την «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» και όχι κάποια άλλη παράταξη;

Επέλεξα την παράταξη "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" γιατί πιστεύω ότι αυτή η παράταξη εκπροσωπεί τις αξίες και τους στόχους που είναι σημαντικοί για την πόλη μας. Ο Δημήτρης Κωστούρος είναι ένας άνθρωπος που μοιράζεται το πάθος μου για την πόλη και είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες και καινοτομία. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά την παράταξη "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" τον ιδανικό συνεργάτη για την προσπάθειά μας να φέρουμε αλλαγές στο Ναύπλιο.

Ήρθες για να μείνεις η ευκαιριακά κάνεις ένα τεστ δυνάμεων;

Δεν ήρθα ευκαιριακά ή για να κάνω ένα τεστ δυνάμεων. Η υποψηφιότητά μου είναι αποτέλεσμα της αγάπης μου για την πόλη μου και της πίστης μου ότι μπορώ να συμβάλω στη βελτίωσή της.

Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι σου;

Οι βασικοί μου στόχοι είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Ναυπλίου και η ανάπτυξη της πόλης μας. Θέλω να εργαστούμε για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, τη βελτίωση της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών υγείας, και την προώθηση του πολιτισμού και του τουρισμού. Επίσης, θέλω να είμαστε ανοιχτοί στην ανταλλαγή ιδεών με τους πολίτες και να δημιουργήσουμε μια διαφανή και συμμετοχική δημοτική διοίκηση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ