ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντής με τη "Ναυπλία Ενωμένη" και με όσους αγωνίζονται για τα όνειρά τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | |
υποψήφιος
Αγαπητοί συμπολίτες,

Είμαι ο Κωνσταντίνος Διαμαντής, 26 ετών, και έχω μεγαλώσει στο Ναύπλιο. Ταυτόχρονα με τις σπουδές μου ως Μηχανολόγος Μηχανικός με εξειδίκευσηστον τομέα των επιχειρήσεων στο Πολυτεχνείο Πατρών, αποφάσισα να επιστρέψω στην πόλη μας και να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση στον τομέα του τουρισμού.

Έτσι, εδώ και 3 χρόνια δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ναυλομεσιτείας. Μαζί με τους συνεργάτες μας, έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 3,5 χιλιάδες τουρίστες και σύμφωνα με το ΤripAdvisor, τη no1 ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, βρισκόμαστε ανάμεσα στους 10 κορυφαίους παρόχους εμπειριών στην Ελλάδα για το 2023.

Αισθάνομαι το χρέος μου ως πολίτης να συνεισφέρω πρακτικά στην τοπική κοινωνία και να βοηθήσω, όπως εγώ έχω βοηθηθεί. Με βάση το δικό μου βίωμα και τη διάθεσή μου για εξέλιξη, θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ για περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή των υπηρεσιών, των ανθρώπων και του τόπου μας.

Μαζί με τη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» και τον επικεφαλής της Δημήτρη Παπαδημόπουλο, μαζί με όσους αγωνίζονται για τα όνειρά τους και με γνώμονα την αλληλεγγύη, ανυπομονώ να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ