ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Δ. Ορφανός: Θα εργαστώ σκληρά για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Ορφανός
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σε συνέχεια των επιτυχημένων επισκέψεων και συναντήσεών του με φορείς και πολίτες του Δήμου μας, προκειμένου αφενός να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες τους και αφετέρου να μοιραστεί μαζί τους το Όραμά του για το Ναύπλιο του 2030.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του Όραμα Δημιουργίας, ο κ. Ορφανός συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδος, Ταξίαρχο κ. Βαγγέλη Πιπέρη και με αστυνομικούς.

Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας και της καθημερινότητας των δημοτών και τρόποι βελτίωσης τους, καθώς και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης και για τις ανησυχίες τους και δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων που ανήκουν στη

σφαίρα των αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δημήτρης Ορφανός εξήρε το έργο της Αστυνομίας για την ασφάλεια των δημοτών και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Μάλιστα, προέταξε πως στόχος είναι η ενίσχυση του

αισθήματος ασφάλειας και η διευκόλυνση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, και δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με την Ελληνική Αστυνομία προς όφελος του δημότη.

Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη, ο επικεφαλής του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας υπογράμμισε:

«Επισκέφτηκα σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον αξιότιμο Διευθυντή της και με αστυνομικούς μας. Αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά τους στην ασφάλεια και στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας της τοπικής μας κοινωνίας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Η ποιότητα ζωής των δημοτών μας, η βελτίωση της καθημερινότητάς τους αλλά και η ανάπτυξη του Δήμου μας, βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με το έργο και την προσφορά της Αστυνομίας. Πολύ περισσότερο μάλιστα, από τη στιγμή που ο Δήμος μας στερείται τις

υπηρεσίες Δημοτικής Αστυνομίας και η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια. Θα εργαστώ σκληρά για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου».



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ