ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Στήριξη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία στον αγώνα των συμβασιούχων πυροσβεστών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. |
πορεία
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος στηρίζει τον αγώνα και την πορεία διαμαρτυρίας, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:00 στην Πλατεία Συντάγματος, για την εργασιακή αποκατάσταση των Συμβασιούχων Πυροσβεστών με άμεση αξιοποίηση τους, ως Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς.


Η στήριξη του αγώνα των συναδέλφων μας Συμβασιούχων Πυροσβεστών, απορρέει τόσο από το διεκδικητικό μας πλαίσιο όσο και από ομόφωνη απόφαση του ανώτατου οργάνου, του Συνεδρίου μας και δηλώνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις εκ μέρους της Πολιτείας, με άμεση εφαρμογή του ν. 3938/2011. Συνεχώς δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι το Π.Σ. απαιτεί ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό και ιδίως από συναδέλφους έμπειρους και δοκιμασμένους στο πεδίο της μάχης!

Ήρθε η ώρα η πολιτεία να τηρήσει τις νομοθετημένες υποσχέσεις της και να αποκαταστήσει τους συναδέλφους συμβασιούχους, που τόσο έχει ανάγκη! Μαζί λοιπόν στον κοινό αγώνα για την στήριξη του Π.Σ. και την άμεση αποκατάσταση των συναδέλφων μας συμβασιούχων πυροσβεστών! Το αίτημά τους δεν μπορεί να περιμένει άλλο πλέον!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ