ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Σταμάτης: "Το όραμα μου για το Ναύπλιο την Επόμενη Μέρα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:59:00 μ.μ. | | |
Ναύπλιο, η καρδιά της Πελοποννήσου, η πόλη μας, ο τόπος όπου ζούμε, εργαζόμαστε και αναπνέουμε. Είμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον δήμο μας.

Ναι: Στις καινοτόμες ιδέες που θα βελτιώσουν τον δήμο μας. Η δύναμη των εποικοδομητικών συζητήσεων θα πάρει ακόμα πιο έντονη θέση στην ζωή μας. Τέλος στους μη παραγωγικούς σχολιασμούς, ας δώσουμε το βήμα σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ να πουν.

Ανάπτυξη: Βασική επιδίωξη είναι η βιώσιμη ανάπτυξη για το καλό του δήμου μας. Όσο υπάρχουν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, τόσο δύναμη θα πάρουν τα έργα που θα υλοποιηθούν και αυτά θα είναι ΠΟΛΛΑ.

Υποδομές και Υπεύθυνη διακυβέρνηση: Εργαζόμαστε για τη βελτίωση των υποδομών στην πόλη μας. Στόχος η διαφανής και υπεύθυνη διακυβέρνηση, ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

Προοπτικές για τον δήμο: Εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας, δεν είναι κάτι ανέφικτο, μόνο ότι δεν θέλουμε δεν γίνεται και εγώ ΘΕΛΩ.

Λαϊκή υποστήριξη στο Ναύπλιο:
Συνεργαζόμαστε με τους πολίτες, είμαστε πάντα δίπλα τους, ΑΚΟΥΜΕ και παρατηρούμε με προσοχή για να κάνουμε τον δήμο μας ακόμη καλύτερο.

Ισότητα: Διεκδικούμε την ισότητα σε όλους τους τομείς της ζωής και θα το αποδείξουμε με πράξεις. Όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο, όπως όλοι αναπνέουμε τον ίδιο ΑΕΡΑ.

Οικολογία και Οικονομική ανάκαμψη: Επενδύουμε σε οικολογικές λύσεις για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον για εμάς και τα ΠΑΙΔΙΑ μας. Προωθούμε πρωτοβουλίες για την οικονομική ανάπτυξη του δήμου μας.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Βας. Σταμάτης
Πολ Μηχανικος
Υποψ/ος Δημοτικός Σύμβουλος
Ναύπλιο. Επόμενη μέρα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ