ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Πρωτοβουλία - Γιάννης Μαλτέζος: Ασφαλτοστρώσεις μπροστά από τα κτήματα των αντιδημάρχων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | |
χάρτης με δρόμους στο Κουτσοπόδι
Είναι γνωστό ότι η παράταξη του «ηγέτη» προεκλογικά προσπαθεί με ‘’μπαλώματα να κλείσει τρύπες’’ μόνο που εδώ δεν μιλάμε για μπάλωμα αλλά για ρουσφέτι και μάλιστα σε εν ενεργεία αντιδημάρχους.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο υποψήφιος με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ , Δημήτρης Μπιτζής, δημοσιοποίησε τις προηγούμενες ημέρες την συντήρηση- ασφαλτόστρωση ενός αγροτικού δρόμου στο Κουτσοπόδι, που τον “έφτασαν” μέχρι τα κτήματα των δυο αντιδημάρχων των καταγόμενων από το Κουτσοπόδι.
 
Ο αγροτικός αυτός δρόμος ασφαλτοστρώθηκε μέχρι τα φωτοβολταϊκά του ενός και το χωράφι του άλλου. 

Την ίδια ώρα πλήθος δρόμων στο Κουτσοπόδι είναι ασυντήρητοι, γεμάτοι γούβες όπου σπάνε τα αυτοκίνητα τους καθημερινά οι κάτοικοι του χωριού, προσπαθώντας να πάνε στις δουλειές τους. Σιγή ιχθύος τηρούν έκτοτε Ρέσκος , Σαρρής και πρόεδρος κοινότητας, πιστεύοντας μάλλον ότι έτσι το θέμα θα ξεχαστεί. Άλλωστε σε όλη τη θητεία τους είναι ελάχιστε έως μηδαμινές οι δηλώσεις τους, ίσως θέλοντας να αφήσουν τα έργα τους να μιλούν για αυτούς..

Αυτή λοιπόν είναι η αίσθηση περί προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που έχουν τα δυο αυτά πρωτοκλασάτα στελέχη του απερχόμενου στο Κουτσοπόδι, και συνεχίζουν να αναζητούν την ψήφο των συγχωριανών τους;
 
Αυτό είναι το “όραμα” της ‘’Αλλαγής Πορείας” το βόλεμα των ημετέρων;
 
Ούτε τα προσχήματα πλέον μετά από 13 χρόνια εξουσίας δεν τηρούν;
 
Τόσο πολύ υποτιμούν την νοημοσύνη των ψηφοφόρων τους;

Τώρα που από το νέο έτος, ο χρόνος για τους ίδιους θα είναι άπλετος, είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτούν αυτή την εύνοια του απερχόμενου Δημάρχου προς το πρόσωπο τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ