ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Πως ένας ανήλικος στην Αργολίδα έστησε παγίδα σε δύο νεαρούς που τον εκβίαζαν για χρήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:24:00 μ.μ. | | | |
χρήματα
Χειροπέδες σε δύο 18χρονους για δύο περιστατικά εκβίασης πέρασαν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άργους-Μυκήνων, στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ένας 21χρονος, οι δύο δράστες -τους οποίους γνωρίζει προσωπικά- τον προσέγγισαν και τον απείλησαν ότι αν δεν τους παραδώσει το ποσό των 80 ευρώ θα τον χτυπήσουν. Εκείνος δεν είχε πάνω του τα χρήματα που απαιτούσαν οι δύο 18χρονοι κι έτσι τους παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Από την προανάκριση, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, προέκυψε ότι το προηγούμενο βράδυ οι δύο δράστες είχαν επιχειρήσει με τον ίδιο τρόπο να πάρουν 200 ευρώ από έναν 17χρονο, με τον οποίο γνωρίζονταν από το ΕΠΑΛ Άργους.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον ανήλικο στην Αρχαία Επίδαυρο και τον εξανάγκασαν να στείλει μήνυμα στην μητέρα του, ζητώντας 200 ευρώ με την πρόφαση ότι δήθεν θέλει να αγοράσει παπούτσια. Ο 17χρονος, ωστόσο, τους έστησε παγίδα και έτσι δεν ολοκλήρωσαν τα σχέδιά τους. Τους οδήγησε έξω από το σπίτι του, όπου περίμενε ένα συγγενικό του πρόσωπο, και τότε οι δράστες φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ