ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

«Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες»: Παρουσίαση βιβλίου στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | |
Εξώφυλλο από το βιβλίο
Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ., στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ν. Μουσταΐρα «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες». 

Το βιβλίο είναι αναφορά στη μνήμη του παλιού εμπόρου και Προέδρου του Παναυπλιακού, ιστορικού της πόλης Λούη Λάμπρου, του επιχειρηματία εστίασης Γιώργου Ν. Χρόνη και του καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Κόκκορη.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντιδέας. Αποσπάσματα θα διαβάσουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης, Πόπη Κούγια – Γλατζίνα, Αρετή Καρκαγγέλη και ο λογοτέχνης και Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας Γιάννης Ρούσος.

Επίσης, θα πάρουν τον λόγο άτομα που είχαν σχέση ή γνώριζαν τους αναφερόμενους σε αυτό, όπως ο αδελφός του Γιάννη Κόκκορη Ηλίας...

Συνδιοργανωτές στην παρουσίαση είναι ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ