ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δυο κρουαζιερόπλοια αρόδο και πολυτελή γιοτ στο λιμάνι του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:15:00 μ.μ. | |
πλοίο
Πρόκειται για το «Celebrity Infinity», με 2.284 επιβάτες που βρίσκεται αρόδο στο Ναύπλιο προερχόμενο από την Τουρκία.
Το κρουαζιερόπλοιο αναχωρεί από Ισραήλ, Αίγυπτο και Τουρκία και πραγματοποιεί κρουαζιέρες 10 και 11 νυχτών για τα ελληνικά λιμάνια, όπως ο Βόλος, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, η Μύκονος η Σαντορίνη και το Ναύπλιο.
Το GTS Celebrity Infinity είναι ένα κρουαζιερόπλοιο κλάσης Millennium που εκμεταλλεύεται η Celebrity Cruises, θυγατρική του Royal Caribbean Group. Έχει μέγεθος 90.940 GT και μήκος 294 μέτρα και χωράει 2.600 επιβάτες σε 12 καταστρώματα.
Ανακαινίστηκε το Νοέμβριο του 2020 με καινοτομίες όπως το Sun Retreat Desk και το Retreat Lounge στις σουίτες, ανακαινισμένο μπάνιο και spa, στρώμματα με cashmere στα κρεβάτια.
Ακόμα, εστιατόρια και bar σαν το Oceanview Café και το Martini Bar ανακαινίστηκαν επίσης για να παρέχουν πολυτελείς υπηρεσίες και να δώσουν μια νέα διάσταση στις κρουαζιέρες της εταιρίας.
Ανοιχτά του Ναυπλίου και πίσω από το Μπούρτζι βρίσκεται επίσης και το τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Wind Star με σημαία Μπαχάμες προερχόμενο από την Σαντορίνη
Το πολυτελές ιστιοφόρο πραγματοποιεί κρουαζιέρες από Πειραιά προς Κωνσταντινούπολη και στο Αιγαίο. 
Το πλοίο εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά κατοίκους και τουρίστες με το μέγεθος και την επιβλητικότητα του.
Το τεράστιο ιστιοφόρο ναυπηγήθηκε το 1986 διαθέτει 4 καταστρώματα με συνολικό εμβαδόν εξωτερικών χώρων που αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 150 επιβάτες.
Στο λιμάνι του Ναυπλίου έχουν βρει καταφύγιο και πολλά γιοτ και ιστιοφόρα λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο.
Ανάμεσα τους είναι και το υπερπολυτελές Μega Yacht Quinta Essentia. Διαμονή με πολυτέλεια και χαλάρωση προσφέρει το γιοτ αυτό, με τιμή στα 40 εκατομμύρια δολάρια. Η μάστερ σουίτα έχει δικό της μπαλκόνι ενώ υπάρχουν και τρεις VIP καμπίνες. Το σύνολο συμπληρώνεται από πισίνα, ελικοδρόμιο, σπα και γυμναστήριο.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ