ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Π. Τατούλης: Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τους πολιτικούς μας αντιπάλους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. | |
Π. Τατούλης
Με την σκληρή εντολή ότι αυτές οι εκλογές είναι βαθύτατα πολιτικές, όχι όμως κομματικές, ο Πέτρος Τατούλης ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων στην Τρίπολη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Νέας Πελοποννήσου» ότι: «απέναντί μας σε αυτήν την αναμέτρηση δεν βάζουμε κανέναν απολύτως. 

Ούτε πρόσωπο, ούτε πολιτικό φορέα. Και σας το λέω ρητά: Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τους εκλογικούς μας αντιπάλους. Ας είναι αυτοί οι τοξικοί που προσπαθούν να διχάσουν τους πολίτες με βάση τα δικά τους συμφέροντα. Ούτε και με τα κόμματα θα ασχοληθούμε, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι οι εκλογές είναι βαθιά πολιτικές και καθόλου κομματικές. 

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται περισσότερα πράγματα πια, αφού ό,τι επιχειρήθηκε εναντίον μου το 2019, έγινε και σήμερα εναντίον του σημερινού Περιφερειάρχη και είναι πολύ καθαρό πια τι δεν τους άρεσε σε εμάς και τι ψάχνουν. 

Απέναντι μας έχουμε νοοτροπίες, αντιλήψεις, στερεότυπα άλλων εποχών που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι έτσι είναι τα πράγματα, ότι θα πρέπει η Πελοπόννησος να ζει φτωχά. Με τα περισσεύματα. Ότι θα πρέπει να βολευόμαστε με τα λίγα. Ότι η πολιτική είναι μπίζνες για τα funds. Γιατί εκείνοι Θέλουν την Πελοπόννησο πτωχή».ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ