ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

"Πρωτοβουλία": Οι πολίτες του Δήμου Άργους - Μυκηνών, ήρθαν, άκουσαν και έδωσαν μήνυμα νίκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
"O κόσμος μίλησε, η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης πλατείας Ηφαίστου, έδωσε μήνυμα ΝΙΚΗΣ.
Οι πολίτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών, ήρθαν, άκουσαν και είδαν το πρόγραμμα μας. Ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, με έργα ουσίας που αφορούν όλες τις κοινότητες του Δήμου.

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι, ο κόσμος ζητά αλλαγή. Αλλαγή στη νοοτροπία, αλλαγή κατεύθυνσης, αλλαγή προς την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» που έρχεται.

Το μέλλον της Πόλης και του Δήμου μας ανήκει.

Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που ήταν εκεί, που παρά τα τερτίπια με το κλείσιμο της Κορίνθου από τον απερχόμενο Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών έδωσε το παρών.
Που δεν πτοήθηκαν από τα εμπόδια και τις απειλές, δεν κάμφθηκαν και αντιστάθηκαν, όπως αντιστέκονται σε κάθε δυσκολία, σε κάθε απειλή και σε κάθε ‘’τρικλοποδιά’’.
Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει!

Το οφείλουμε στον έμπορο που έκλεισε την επιχείρηση του.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας που δεν έχουν χώρους αναψυχής.

Το οφείλουμε στην Ιστορίας μας.
Το οφείλουμε στον κάθε έναν και την κάθε μια από εμάς αλλά κυρίως στις επόμενες γενιές που εγκαταλείπουν τον Δήμο μας.

Σας ευχαριστούμε!

Παραθέτουμε την έναρξη της Ομιλίας του κ. Γιάννη Μαλτέζου, υποψήφιου Δημάρχου Άργους Μυκηνών:

Φίλες και Φίλοι, Δημότες του Άργους,

Σας καλωσορίζω στην παρουσίαση του προγράμματός μας! Σας καλωσορίζω στη σημερινή γιορτή της Πρωτοβουλίας. Σήμερα η καρδιά της πόλης, όλου του Δήμου χτυπά και πάλι στο Ιστορικό Εμπορικό της Κέντρο !!
Εδώ που λειτουργούσαν τα μαγαζιά που έφερναν λούτο, που ερχόταν κόσμος από όλη την Περιφέρεια, τα χωριά αλλά και μακρινές περιοχές για να κάνουν δουλειές, να αφήσουν χρήματα, να συναντηθούν, να σχεδιάσουν το μέλλον τους.
Ορισμένοι θεωρούν ότι η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη στιγμή μετά από 13 χρόνια για να ξηλώσουν την άσφαλτο στην οδό Κορίνθου και να ρίξουν πίσσα. Η πίσσα δείχνει λύσσα, όπως καταλαβαίνετε. Είδατε όμως να πτοούμαστε; Είδατε να καταφέρνουν κάτι με αυτά τα άθλια τεχνάσματα; βλέπετε να κάμπτουν τη θέληση μας να πάρουμε πίσω το Δήμο μας τέτοιες ανεκδιήγητες αυταρχικές συμπεριφορές;
Όχι βέβαια!!!

Η πόλη μας, ο Δήμος μας έχει χάσει την ταυτότητα του λοιπόν. Τι είναι; Είναι μία πόλη εμπορική; Τα κάποτε γεμάτα κόσμο μαγαζιά έχουν μείνει άδεια και κλειστά. Η αγορά μαραζώνει. Η πόλη έχει κοπεί στα δύο. Μήπως είναι πια μία πόλη τουριστική; Οι διανυκτερεύσεις σε κάθε μορφής καταλύματα το 2019 ήταν 40.500, εφέτος είναι 32.370, 25% κάτω σε μία τριετία!!
 Είναι μία πόλη βιομηχανική, βιοτεχνική; Φεύγουν άρον άρον οι βιοτεχνίες, τα συνεργεία, οι βιομηχανίες, καθώς δεν έχουν ούτε πολεοδομική νομιμότητα αλλά ούτε και εξασφαλισμένες τις βασικές υποδομές…Αυτή την κατάσταση πρέπει να αντιμετωπίσουμε, να διαχειριστούμε και να αντιστρέψουμε. Για να πάρουμε πίσω το Δήμο μας, να του δώσουμε την ταυτότητα και την πορεία ανάπτυξης που χρειαζόμαστε…."

Δελτίο τύπου
"Πρωτοβουλίας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ