ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κώστας Σάββας στη "Ναυπλία Ενωμένη" με το τρίπτυχο ισονομία, ισοπολιτεία, εξέλιξη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:41:00 μ.μ. | |
υποψήφιος
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Τίρυνθα. Οι γονείς μου, Βασίλης Σάββας και Γεωργία Σάββα με μεγάλωσαν με το τρίπτυχο τιμιότητα- καλοσύνη- αλληλεγγύη. Προσπάθησα να τα κάνω πράξη στην ζωή μου και να τα μεταφέρω και εγώ με την σειρά μου στα δικά μου παιδιά.

Στον επαγγελματικό τομέα, ασχολούμαι με εισαγωγές και εμπόριο μοτοσικλετών. Η πολύχρονη εμπειρία με την ενασχόληση μου στα συνδικαλιστικά με δίδαξε ότι μόνο όλοι μαζί και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η τυχαία γνωριμία με τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο και η εξέλιξη της γνωριμίας σε μια δυνατή φιλία, τα όνειρα που κάναμε για τον τόπο που ζούμε βλέποντας τα παιδιά μας να παίζουν αμέτρητα βράδια και το χρέος που έχουμε σε αυτά για ένα καλύτερο αύριο και ένα ευκολότερο σήμερα, με έκαναν να συμμετέχω στην προσπάθεια του Δημήτρη να ενώσει τα όνειρα πολλών ρομαντικών ανθρώπωνκαι τις διαφορετικές φωνές τους.

Η πολιτική προσέγγιση των προβλημάτων των Δημοτών πρέπει να αποβλέπει μόνο στην ΙΣΗ και ΔΙΚΑΙΗ μεταχείρισηόλων, μακριά από παλαιοκομματικούς μηχανισμούς. Η ελπίδα των πολιτών σε ένα καλύτερο μέλλον πρέπει να επιστρέψει και να εκφραστεί αξιοποιώνταςτο νέο και δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας που μέχρι τώρα παρακολουθεί αποκλεισμένο από τα στεγανά της εξουσίας.

Ήρθε η στιγμή για να ανανεωθεί το πολιτικό δυναμικό του δήμου μας.

Ήρθε η στιγμή για μια ουσιαστική αλλαγή.

Το τρίπτυχο ΙΣΟΝΟΜΙΑ - ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΕΞΕΛΙΞΗ που πρεσβεύειη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» είναι βασικά στοιχεία για να δούμε μια περιφέρεια εξελιγμένη, δυνατή και σύγχρονη,ένα Ναύπλιο διαφορετικό, ατενίζοντας την ιστορία του να προχωρά στο μέλλον.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ- ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ- ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ