ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Άργους-Μυκηνών: Συνεχίζει και αυξάνει ο αριθμός των εργατικών ατυχημάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 μ.μ. | |
Λαική Συσπείρωση Άργους-Μυκηνών
Ένα ακόμη εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σε εργαζόμενο στον ΟΤΑ. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους με τον πιο τραγικό τρόπο, αυξάνοντας τον αριθμό των «ατυχημάτων» στους τόπους δουλειάς. 

Μας κάνει να νιώθουμε οργή ότι παρά τις προειδοποιήσεις και τις επισημάνσεις μας χρόνια τώρα, συνεχίζει και αυξάνει ο αριθμός των εργατικών ατυχημάτων.

Εντατικοποίηση της εργασίας, υπερωριακή εργασία, νυχτερινά, αργίες… ελαστικές σχέσεις εργασίας με εργαζόμενους οι οποίοι δεν έχουν εκπαιδευτεί πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς, συχνά αλλότρια καθήκοντα, ελλιπή Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), πεπαλαιωμένα και κακοσυντηρημένα οχήματα είναι μερικές από τις αιτίες των εργατικών αυτών «ατυχημάτων».

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε αναδείξει στα δημοτικά συμβούλια το ζήτημα των συνθηκών εργασίας των εργαζόμενων και θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να αγωνίζομαστε για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε κάθε χώρο εργασίας

Ευχόμαστε στον εργαζόμενο ταχεία ανάρρωση και του υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε μαζί με τους εργαζόμενους να διεκδικούμε να γίνουν πιο ανθρώπινες οι συνθήκες εργασίας στους χώρους δουλειάς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ