ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Γεώργιος Σταμάτης: Μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας ακόμη καλύτερο για όλους μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:38:00 μ.μ. | |
Γεώργιος Σταμάτης
Αγαπητές φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες,

όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνητρο, όταν αγαπάς κάτι πολύ,όταν θεωρείς ότι πρέπει και εσύ να συμβάλλεις στις ανάγκες του τόπου που γεννήθηκες και ζεις, όταν αισθάνεσαι ότι η εμπειρία που συσσώρευσες μπορεί να είναι χρήσιμη, τότε η απόφαση συμμετοχής γίνεται χαρά, επιλογή χρέους και ευθύνης.

Είναι τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, διότι είναι μία παράταξη που θα συνεχίσει να αγωνίζεται, με Σχέδιο και Αποφασιστικότητα, για ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας.

Ως πολίτης και επιχειρηματίας που ζει και εργάζεται στον τόπο που αγαπά και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δεσμεύομαι σε μία κοινή διαδρομή με πάθος και ορθολογισμό, να υπηρετήσω στα κοινά του δήμου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο δεν είναι απλώς λόγια. Είναι μια αληθινή δέσμευση για το μέλλον του. Πιστεύω πως είναι υποχρέωσή μας ως πολίτες να συνεισφέρουμε στη βελτίωση του Δήμου μας, και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να κάνω.
Είμαι πάντα διαθέσιμος στο να ακούσω όλες τις απόψεις και τις ιδέες σας. Μαζί, μπορούμε να εξεύρουμε και να υλοποιήσουμε λύσεις που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη ζωή στον τόπο μας.

Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, και να προσπαθήσω να συμβάλω στην πρόοδο του τόπου μας. Η προτεραιότητά μου θα είναι πάντα ο πολίτης και οι ανάγκες του.

Οι εκλογές που πλησιάζουν είναι κρίσιμες για το μέλλον του Δήμου μας. Η προηγούμενη περίοδος διακυβέρνησης απέφερε πολύ σημαντικά αποτελέσματα, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία και να επενδύσουμε σε έργα υποδομής που θα ωφελήσουν τις επόμενες γενιές.

Η παράταξη Ναύπλιο. Επόμενη μέρα και εγώ προσωπικά, πρέπει και μπορούμε να συγκροτήσουμε, μία μεγάλη δημοκρατική, προοδευτική συμμαχία που θα τιμά την Ιστορία του Δήμου μας και θα εγγυηθεί το μέλλον του.

Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου με την ψήφο σας. Μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας ακόμη καλύτερο για όλους μας. Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε μαζί για τον Δήμο Ναυπλιέων, τον δήμο της συμμετοχής, της αλληλεγγύης, της στοχοθεσίας, της δημιουργίας, του πολιτισμού, της συλλογικής αυτοπεποίθησης.

Υπόσχομαι ότι θα πορευτώ με στόχο μου την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και τηνΕυημερία του τόπου μας!

Με εκτίμηση

Γεώργιος Βας. Σταμάτης
Πολ Μηχανικος - Κατασκευαστής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ