ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Έναρξη μαθημάτων για το Χορευτικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:45:00 μ.μ. | |
Παραδοσιακοί χοροί
Το Χορευτικό μας Εργαστήρι στα πλαίσια του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΑΝΑ 2023 παρουσίασε μεγάλη επιτυχία την παράσταση ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΝΘΥΜΗΜΑΤΑ στις 23/08, με χορούς από την Κεντρική Μακεδονία, το Κιτρους Πιερίας, τη Θεσσαλία, τη Σαμοθράκη και την Κάλυμνο.
Σε μια πλατεία κατάμεστη από κόσμο, οι χορευτές μας μικροί και μεγάλοι απέδωσαν με πιστότητα, ακρίβεια και εκφραστικότητα πάνω στην σκηνή, τους χορούς των περιοχών φορώντας τις φορεσιές κάθε περιοχής.
Η παραδοσιακή ορχήστρα μας ταξίδεψε σε πολλούς και διαφορετικούς ρυθμικούς προορισμούς.
Ξεχωριστή νότα έδωσε στη βραδιά ενα μικρό δρώμενο παραδοσιακού γάμου απο τη μικρή μας ομάδα. Η βραδιά έκλεισε με νησιώτικα τραγούδια δίνοντας τον γιορτινό τόνο της ολοκλήρωσης του φετινού φεστιβάλ.
Λίγες μέρες μετά, ο κύκλος του Χορευτικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου ανοίγει ξανά και ετοιμάζεται να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, νέους και παλιούς χορευτές για την χρονιά 2023-24.

Λειτουργώντας με συνέπεια και σοβαρότητα μετράμε ήδη 41 χρόνια και βαδίζουμε φορτωμένοι με εμπειρίες και όμορφες μνήμες που δημιουργεί η ενασχόληση μας με την Παράδοση.
Με παραμύθια, μικρά μουσικά όργανα και παιχνίδια πάνω στους ρυθμούς, υποδεχόμαστε τα νήπια για να τα βάλουμε σιγά-σιγά σ ’έναν κόσμο που δε βίωσαν αλλά πρέπει να γνωρίσουν...
Με αντίστοιχες για κάθε ηλικία εκπαιδευτικές δράσεις, γνωρίζουμε αυτόν τον κόσμο σε παιδιά κι εφήβους, ενώ οι ενήλικες μεγαλώνουν αυτόν τον κύκλο κάθε χρόνο και περισσότερο.
Σας περιμένουμε να έρθετε κι εσείς να πιαστείτε μαζί μας στον κύκλο!
Ελάτε να χορέψουμε !

Πληροφορίες: Κωτσιοπούλου Θεώνη - Χοροδιδάσκαλος
Τ. 6937364255

Εγγραφές: Κυριακή 24/09 στο Μορφωτικό Σύλλογο, ώρες: 18.00-20.00

Έναρξη Μαθημάτων: Κυριακή 1 Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ