ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

"Ναυπλία Ενωμένη": Οι θέσεις μας για τη Νεολαία και τον Αθλητισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. | |
"Ναυπλία Ενωμένη"
Ο Δήμος θα πρέπει με πρωτοβουλίες του να συμβάλει θετικά στην οργάνωση της πόλης με την ενεργό συμμετοχή της νεολαίας. Προτείνουμε :

- Συγκρότηση Τοπικών Συμβουλίων Νέων για τη συμμετοχή των νέων, ως ενεργών δημοτών, στους τοπικούς δημοκρατικούς θεσμούς.

- Ενίσχυση δραστηριοτήτων που θα δίνουν την ευκαιρία στους νέους να λάβουν μέρος σε βιωματικές δραστηριότητες, εργαστήρια, σεμινάρια, κλπ.

- Δημιουργία ψηφιακής πύλης νεολαίας, η οποία θα χρησιμοποιείται για ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις, αμφίδρομη επικοινωνία (forum) και διάχυση πληροφοριών ποικίλου ενδιαφέροντος.

- Ίδρυση θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων (startup) με την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας. Οι χώροι αυτοί θα παραχωρούνται δωρεάν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

- Μείωση δημοτικών τελών για νέους επιχειρηματίες και αγρότες για τα πρώτα χρόνια του επαγγελματικού τους βίου.

«ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


Πιστεύουμε ότι ο Δήμος έχει την ευθύνη να δώσει την ευκαιρία για άθληση σε όλες τις κατηγορίες πληθυσμού, με τη συνεργασία σχολείων και αθλητικών σωματείων.

Προτείνουμε:

- Αξιοποίηση όλων των πηγών χρηματοδότησης, για την κατασκευή χώρων άθλησης.

- Ανέγερση νέων κλειστών σχολικών αθλητικών χώρων, όπου επιτρέπεται με συνεργασία Δήμου - ΓΓΑ.

- Ανακατασκευή και πιστοποίηση όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου μας και ενίσχυσή τους με όλα τα απαραίτητα μέσα (απινιδωτές κλπ) και ενεργειακή τους αναβάθμιση.

- Δημοτικοί γυμναστές για όλους τους πολίτες.

- Ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

- Κατασκευή γηπέδων «φούσκα» στο Ναύπλιο και σε μεγάλα χωριά του Δήμου.

- Διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στα χωριά σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και τοξοβολίας.

Όλο το πρόγραμμα της παράταξής μας βρίσκεται αναρτημένο από τις 25 Αυγούστου 2023 στην ιστοσελίδα μας. Για να ενημερωθείτε επισκεφθείτε την στο https://nafpliaenomeni.gr/category/programma/

Δημήτρης Παπαδημόπουλος
Υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ