ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: Το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. | |
Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζουν μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο τους αγώνες, τα αιτήματα, τις διεκδικήσεις και τις αγωνίες της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, των χιλιάδων εργατοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτικών οικογενειών και νεολαίας.

Ήταν και θα είναι και την επόμενη μέρα των εκλογών η μοναδική δύναμη αποκάλυψης και καταγγελίας της αντιλαϊκής πολιτικής κάθε περιφερειακής αρχής, που θα υλοποιεί πιστά την πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης και της ΕΕ.

Ο λαός δε μπορεί να βρει διαφορές ανάμεσα σε επίσημους και ανεπίσημους υποψηφίους. Ίσα ίσα, τα προγράμματά τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ούτε είναι νέοι αυτοδιοικητικοί, άφθαρτοι. Είναι γνωστά στελέχη των αστικών κομμάτων, που υπηρετήσαν πιστά την αντιλαϊκή πολιτική και από θέσεις ευθύνης στην Τοπική Διοίκηση.

Ο λαός όμως δε χρειάζεται τέτοιους Περιφερειακούς Συμβούλους:

Χρειάζεται περιφερειακούς σύμβουλους, που είναι καθημερινά δίπλα του μαχητές της ζωής και της επιβίωσης.

- Είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για δουλειά με δικαιώματα, για τα συμφέροντα των βιοπαλαιστών αγροτών και των αυτοαπασχολούμενων της πόλης, για των δικαιωμάτων της νεολαίας για μόρφωση- δουλειά -ζωή

- Είναι αλληλέγγυοι σε κάθε καταπιεζόμενο, δίνουν το χέρι στο λαό για το μεγάλο κοινό αγώνα κάνουν πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός σώζει το λαό»

- Είναι η δική του φωνή μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, προωθούν τα δικά του προβλήματα και όχι των λίγων των μεγαλοεπιχειρηματιών.Παλεύουν μαζί με το λαό για την απόσπαση κατακτήσεων, μέτρων ανακούφισης του λαού της Πελοποννήσου.

- Είναι η φωνή τηςαποκάλυψης, της ενημέρωσης της αλήθειας, απέναντι στην κοινή γραμμή όλων των άλλων που κρύβουν πίσω από τα ωραία λόγια τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς.

- Έχουν πυξίδα τους και αγωνίζονται για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών του λαού, όπως προτάσσουν η εξέλιξη της επιστήμης της τεχνικής και όχι τα κέρδη των λίγων.

- Βάζουν τα συμφέροντα του λαού πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες, τα προνόμια και τις «προσωπικές καρέκλες»

Αυτούς θα τους βρεις μόνο στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πελοπόννησο και στους δήμους!

Κάνουμε την πραγματική διαφορά στις 8 Οκτώβρη δυναμώνουμε με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης

Οι Υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας είναι:

1.Γκιόκα Βασιλική, αυτοαπασχολούμενη στο εμπόριο, μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ναυπλίου(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος), κάτοικος Ναυπλίου.

2.Εμμανουηλ Αγγελική,εκπαιδευτικός άθμιας εκπαίδευσης (στη γερμανική γλώσσα), μέλος του ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών α΄θμιας εκπαίδευσής, Πρόεδρος της ένωσης γονέων και κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων του δήμου Ναυπλίου, κάτοικος Ναυπλίου.

3.Θεοδοσίου Γιώργος, αγρότης -παραγωγός λαϊκών αγορών, μέλος του παραρτήματος της Νέας Κίου του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αργολίδας, από τη Νέα Κίο.

4.Κολιζέρας Θανάσης, βιομηχανικός εργάτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας-Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών, πρόεδρος του συνδικάτου Γαλ.-Τρ-Ποτ. Κορινθίας Αργολίδας, μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων στη «ΕΑΣ-ΡΕΑ», από τις Μυκήνες.

5.Κρόκος Μιχάλης, αγρότης-γεωπόνος, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, από το Κιβέρι.

6.Μαρίνης Σπύρος, δάσκαλος, Γενικός Γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, από το Ναύπλιο.

7.Μπαβέλλας Βασίλης, χειρούργος ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αργολίδας, από τον Ίναχο.

8.Τζαβέλλα Κατερίνα, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, κάτοικος Επιδαύρου.

9.Χατζηαναστασίου Αγγελική, λογίστρια, ταμίας του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, από τη νέα Κίο.

10.Χατζηγεωργίου Δημήτρης, λογιστής, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους, από τη Νέα Κίο.

11.Πασσάς Νίκος, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, από το Άργος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ