ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Blue Horizon: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Αντώνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. |
Κόσμος συγκεντρωμένος
Το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Αντώνη, ο οποίος δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο, θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς.

Η σορός του 36χρονου μεταφέρθηκε χθες, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο, όπου και θα γίνει η κηδεία. Όπως έχει γνωστό, η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι. Η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11 π.μ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καρατομήθηκαν ο κεντρικός λιμενάρχης και ο διοικητής του Α΄ Λιμενικού Τμήματος, ενώ παραπέμφθηκαν και τέσσερα στελέχη του Λιμενικού σε πειθαρχικό έλεγχο.


Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, σε δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, κάνοντας γνωστό ότι η συνδρομή που μέχρι σήμερα υπήρχε στα μέλη της από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες θα ενισχυθεί έτι περισσότερο στο εξής, ενώ ο Δήμος με απόφαση που έλαβε έχει αναλάβει τα έξοδα της κηδείας.


«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά», τόνισε ο κ. Ζερβός, ενώ επεσήμανε ότι άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρης διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ