ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Elias: Δεν αφορούσε την Αργολίδα το μήνυμα του 112

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. | |
Αριθμός έκτακτης ανάγκης
 Μήνυμα από το 112 έλαβαν πολλοί κάτοικοι στην Αργολίδα στις 15:47 της Τρίτης 26/9  για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας.

Το μήνυμα ανέφερε: “Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) για το επόμενο 24ωρο στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών”.
Όπως όμως διευκρινίζουν πηγές από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική το μήνυμα αυτό αφορά περιοχές γειτονικές της Αττικής.

Όπως έχει ξανασυμβεί λόγω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας ένα μήνυμα του 112 που αφορά μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να το λάβουν και κάτοικοι γειτονικών περιοχών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την υπηρεσία του 112 προειδοποιητικά μηνύματα για την κακοκαιρία Elias έχουν σταλεί σήμερα το μεσημέρι στις εξής περιοχές: Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Μαγνησία, βόρεια Εύβοια, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος και σε περιοχές της Πελοποννήσου κυρίως της Αχαΐας και της Κορινθίας.

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Το μήνυμα στις παραπάνω περιοχές στάλθηκε με βάση τα νέα στοιχεία από το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που εκδόθηκε σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα σήμερα Τρίτη (26-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην της Μακεδονίας και της Θράκης), τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη βόρεια Πελοπόννησο.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν:

α) στη Θεσσαλία (στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας και στα νότια τμήματα του νομού Λάρισας)

β) την Ήπειρο (στους νομούς Άρτας και Πρέβεζας)

γ) στη Στερεά (στην Αιτωλοακαρνανία, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα και βαθμιαία στη Φωκίδα και τα δυτικά τμήματα της Βοιωτίας) και

δ) στη βόρεια Πελοπόννησο (στους νομούς Αχαΐας και τα δυτικά τμήματα του νομού Κορινθίας).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ