ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Γαλανόπουλος: O Δ. Ορφανός εγγυάται το νέο ξεκίνημα του Δήμου Ναυπλιέων με Όραμα και Δημιουργία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Γαλανόπουλος
Η παράταξη μας Δημήτρης Ορφανός - Όραμα Δημιουργίας ( σε συνεργασία με την παράταξη Ανάπλι Εμπρός) έχει επεξεργαστεί σειρά προτάσεων που προέρχονται από ειδικούς τεχνοκράτες, επιστήμονες , επαγγελματίες και από απλούς δημότες που γνωρίζουν άριστα την καθημερινότητα που βιώνουμε.

Με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα , με μια σειρά προτεραιοτήτων βέβαια , η νέα δημοτική αρχή του Δημήτρη Ορφανού από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα κληθεί να υλοποιήσει προτάσεις και έργα που στόχο θα έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων κι επισκεπτών του Δήμου , την αντιμετώπιση χρόνιων παθογενειών, τη λύση προβλημάτων σε όλο τον Δήμο, στο κέντρο και όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Η βελτίωση των υποδομών σε καθαριότητα, οδικό δίκτυο , υδρεύσεις-αποχετεύσεις, σχέδια πόλης κλπ είναι αναντίρρητα ο πρώτος στόχος.

Το δίπτυχο τουρισμού-πολιτισμού παραμένει πάντα ένας βασικός άξονας περαιτέρω ανάπτυξης του δήμου με σεβασμό στο περιβάλλον, τα μνημεία αλλά και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Οφείλουμε και θα επιτύχουμε την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με δράσεις-πρωτοβουλίες και νέους θεσμούς που θα προσελκύουν καινούργιους επισκέπτες γιατί ο δήμος Ναυπλίου θα έχει να παρουσιάσει περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Η τόνωση του πρωτογενή τομέα, μέσα από δημοτικές δράσεις και στηρίξεις, είναι προφανώς στις άμεσες προτεραιότητες καθώς η αγροτική -κτηνοτροφική-αλιευτική δραστηριότητα χρειάζεται βοήθεια και νέες ιδέες από την Αυτοδιοίκηση , ανεξάρτητα από τις κεντρικές πολιτικές.

Οι σχολικές υποδομές , η συνεργασία με τις πανεπιστημιακές σχολές και ένας ανοιχτός δίαυλος με μαθητές , φοιτητές, εκπαιδευτικούς -σε διάφορες δράσεις- είναι από τις μείζονες προτεραιότητες.

Διαμόρφωση νέων αθλητικών χώρων, ανάπτυξη μαζικού αθλητισμού , φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων αθλητικών ( και όχι μόνο) θα συμβάλλουν στην περαιτέρω προβολή του Δήμου μας με ότι αυτό συνεπάγεται
 
Και μια σειρά άλλων έργων –πρωτοβουλιών που αναλυτικά θα τα βρείτε στο πρόγραμμά μας που ήδη παρουσιάζεται .

Με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη η νέα δημοτική αρχή του Δημήτρη Ορφανού εγγυάται το νέο ξεκίνημα του Δήμου Ναυπλιέων και την πορεία του με Όραμα και Δημιουργία.

(Θα επανέλθουμε με τις πιο εξειδικευμένες προτάσεις ανά τομέα)

Γιάννης Γαλανόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( Κεντρικό Ψηφοδέλτιο)
Με τον συνδυασμό ΄΄Οραμα Δημιουργίας-Δημήτρης Ορφανός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ